Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dacian Ciolos ii da replica lui Liviu Dragnea: Aveti tendinta sa saditi indoiala in sufletele oamenilor ca sa va catarati pe fricile lor

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos ii da replica lui Liviu Dragnea: Aveti tendinta sa saditi indoiala in sufletele oamenilor ca sa va catarati pe fricile lor

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, se teme ca alegerile parlamentare din 11 decembrie ar putea fi fraudate, suspiciunile sale indreptandu-se spre PNL s USR. continuă pe România Liberă

Ciolos: Domnul Dragnea este un om cu experienta in organizarea alegerilor si, in trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere/ Domnule Dragnea, aveti tendinta sa saditi teama in sufletul oamenilor, ca sa va catarati apoi pe fricile lor in batal

Premierul Dacian Ciolos a reactionat la atacurile lui Liviu Dragnea afirmand ca stie ca presedintele PSD este un om cu experienta in organizarea alegerilor si ca in trecut nu totul a mers bine din acest punct de vedere. Intr-o postare pe Facebook, Ciolos i se adreseaza lui Dragnea, spunandu-i ca a constatat ca are tendinta sa saditi teama si indoiala in sufletul oamenilor, ca sa va catarati apoi pe fricile lor in batalia electorala.

Ciolos, ironii usturatoare la adresa lui Dragnea: Aveti tendinta sa saditi teama si sa va catarati pe fricile oamenilor in batalia electorala. indrazniti sa credeti si dumneavoastra, domnule Dragnea, ca se poate si altfel

Domnule Dragnea, indrazniti sa credeti si dumneavoastra ca a venit vremea ca, in loc de teama si ura, liderii acestei tari sa sadeasca incredere si optimism - acesta este mesajul pe.

Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

ACTUALIZARE 08:24 Dragnea sustine ca exista suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL si USR Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca exista suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL si USR si a adaugat ca exista tineri angajati la Guvern care, initial, au fost voluntari si care sunt postaci pentru premierul Dacian Ciolos. ----------- Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca daca social-democratii vor castiga alegerile va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea: Daca PSD castiga alegerile, vor trebui sa plateasca toti: Iohannis, Ciolos si ministrii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, in cazul in care social-democratii vor castiga alegerile, va fi dus la indeplinire sloganul USL, Dreptate pana la capat, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa plateasca, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea: Regret ca am votat investirea Guvernului Ciolos

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a afirmat ca regreta faptul ca, in 2015, el si PSD au votat investirea Guvernului tehnocrat Dacian Ciolos si ca la vremea respectiva s-a bazat pe buna credinta a actualului premier, care, intre timp, a luat de la colegii lui de la PNL obiceiul sa minta foarte mult.

Liviu Dragnea: PNL si Ciolos au atacat legea salarizarii. Noi nu ne putem bate joc de salarizarea sistemului bugetar din Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Guvernul a atacat in mod electoral la CCR legea initiata de social-democrati referitoarea la marirea salariala de 15 %.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL.Va fi in functie de rezultatul alegerilor

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca inscrierea premierului Dacian Ciolos in PNL va fi decizia sa, care va depinde si de rezultatele alegerilor parlamentare.

Miting esuat pentru sustinerea lui Dacian Ciolos: Desi pe Facebook sute de persoane isi anuntau prezenta, in strada au iesit doar 14 (VIDEO)

Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos. Desi peste 500 si-au anuntat prezenta pe Facebook, numai 14 admiratori ai.

Ce a raspuns Dacian Ciolos cand a fost intrebat daca s-ar trata intr-un spital romanesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi seara, intr-o emisiune la TVR, ca, in cazul in care ar avea o problema de sanatate, ar cauta un spital din Romania in care sa poata avea incredere.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, spera ca premierul Dacian Ciolos sa devina, dupa 11 decembrie, membru al PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )