Libnet.ro
UNICEF

11:30

Miting esuat pentru sustinerea lui Dacian Ciolos: Desi pe Facebook sute de persoane isi anuntau prezenta, in strada au iesit doar 14 (VIDEO)

B1 B1,
Miting esuat pentru sustinerea lui Dacian Ciolos: Desi pe Facebook sute de persoane isi anuntau prezenta, in strada au iesit doar 14 (VIDEO)

Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos. Desi peste 500 si-au anuntat prezenta pe Facebook, numai 14 admiratori ai. continuă pe B1

DOAR 14 persoane la un miting pentru SUSTINEREA lui CIOLOS: Pe Facebook isi anuntasera prezenta cateva sute (VIDEO)

Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos. Desi peste 500 si-au anuntat prezenta pe Facebook, numai 14 admiratori ai.

Dupa un an de guvernare, prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

Dupa un an de guvernare prim-ministrul tehnocrat Dacian Ciolos s-a transformat in salvatorul taberei anti-PSD

Dacian Ciolos a evitat, initial, sa-i ostilizeze pe oamenii lui Dragnea. Acum a acceptat sustinerea PNL si USR pentru un nou mandat de premier si este prezentat drept omul care poate bloca o noua guvernare PSD.

VIDEO+FOTO. Dacian Ciolos a fost primit cu fluieraturi si huiduieli la intrarea in sediul Prefecturii din Iasi. Raspunsul premierului pentru protestatari: Nu pot sa rezolv cu bugetul intr-un an ce nu s-a rezolvat in 4-5 ani de zile

100 de sindicalisti din invatamant si salariati disponibilizati ai companiei Fortus, care protestau de la primele ore ale diminetii de vineri in fata sediului Prefecturii Iasi, l-au primit cu huiduieli pe premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: Nu este visul vietii mele sa fiu premier. Functia nu este pentru mine un scop in sine, ci este un instrument care poarte fi valorificat pentru a face anumite lucruri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca functia de premier nu este pentru el un scop ci un instrument care poate fi valorificat si ca este gata sa iti asume responsabilitatile pe care le implica.

Dacian Ciolos recunoaste ca a acceptat sa apara pe afisele din campanie: Sunt pentru ca PNL mi-a propus sa ma sprijine pentru un nou mandat

Premierul Dacian Ciolos a urcat pe scena la mitingul din Bucuresti in care Partidul National Liberal si-a prezentat candidatii in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dupa aceasta aparitie,.

Dacian Ciolos: Este in pregatire un nou sediu pentru DNA, la cererea institutiei

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat, in direct la postul de radio Europa FM, ca Directia Nationala Anticoruptie se va muta intr-un nou sediu, la cererea institutiei.

Presedintele CJ Vaslui, acuzat ca face presiuni asupra primarilor sa nu participe la intalnirea cu Dacian Ciolos

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, candidat USR la Parlament, acuza ca seful Consiliului Judetean CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu PSD), face presiuni asupra alesilor locali din judet pentru a nu participa la intalnirea de vineri cu Dacian Ciolos si le blocheaza lor si accesul la programele finantate de Guvern.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL.Va fi in functie de rezultatul alegerilor

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca inscrierea premierului Dacian Ciolos in PNL va fi decizia sa, care va depinde si de rezultatele alegerilor parlamentare.

Ce a raspuns Dacian Ciolos cand a fost intrebat daca s-ar trata intr-un spital romanesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi seara, intr-o emisiune la TVR, ca, in cazul in care ar avea o problema de sanatate, ar cauta un spital din Romania in care sa poata avea incredere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )