Libnet.ro
UNICEF

18:30

DACIAN CIOLOS: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Alianta USR PLUS este gata sa intre la guvernare, dar cu legitimitate in Parlament, care sa permita aplicarea unui program de restructurare, a declarat, miercuri, liderul PLUS, Dacian Ciolos. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos il contrazice pe Barna: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat luni despre destramarea aliantei PSD-ALDE ca miracolul se destrama. Acesta a adaugat apoi ca a avut mai multe discutii cu membri din PNL si ca dezbaterile pentru o posibila viitoare guvernare vor avea loc abia dupa ce Guvernul va cadea. De asemenea, Ciolos a spus ca un tur doi la prezidentiale cu Iohannis si Dan Barna ar reprezenta o dezbatere sanatoasa de idei.

Ciolos il contrazice pe Barna: Suntem gata sa ne asumam guvernarea. Guvernul acesta trebuie sa cada

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca Alianta USR -PLUS este pregatita sa-si asume guvenarea, dar lucrurile trebuie luate pe rand, primul pas fiind demiterea Executivului Dancila. Noi suntem gata sa ne asumam guvernarea pentru a pune Romania pe o directie sanatoasa, a spus liderul PLUS la Digi 24. Declaratia sa vine dupa ce, marti, liderul USR, Dan Barna, a spus ca formatiunea sa va intra in guvern doar dupa alegeri, anticipate sau la termen.

Liderul PLUS, alta versiune decat partenerul de la USR. Dacian Ciolos: Alianta este pregatita sa-si asume guvernarea Dan Barna anuntase ca vor prelua puterea abia dupa alegeri

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca Alianta USR-PLUS este pregatita sa-si asume guvernarea, dar a precizat ca, inainte de toate, trebuie demis Guvernul Dancila, potrivit hotnews. ro. Noi suntem gata s.

DACIAN CIOLOS: Degringolada actualei guvernari demonstreaza necesitatea alegerilor anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca intreaga degringolada a actualei guvernari demonstreaza necesitatea organizarii unor alegeri anticipate, fiind nevoie de un guvern care sa aiba sustinere clara in Parlament, pe baza votului cetatenilor.

LIVE VIDEO Dan Barna si Dacian Ciolos, in primul mare miting din campania pentru prezidentiale: USR PLUS conteaza pe Constanta

Alianta USR PLUS are primul mare miting de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale la Constanta. Dan Barna si Dacian Ciolos participa la intrunire.

Dacian Ciolos vrea anticipate:Falimentul statului ne arata ca orice fel de improvizatii dauneaza

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a decsarat ca formatiunea pe care o conduce vrea alegeri anticipate, in conditiile in care ar avea loc trantierea Guvernului Dancila in Parlament.

Dacian Ciolos: intreaga degringolada a actualei guvernari demonstreaza necesitatea organizarii unor alegeri anticipate

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine intr-o postare pe Facebook ca e nevoie de organizarea de alegeri anticipate ca urmare a degringoladei guvernarii. intreaga degringolada a actualei guvernari.

Rares Bogdan, dupa discursul lui Iohannis: Sa dam jos Guvernul cat mai repede posibil

Rares Bogdan a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a sustinut ca guvernul PSD ar trebui sa demisoneze. Prim-vicepresedintele PNL sustine ca Guvernul trebuie dat jos cat mai repede. Va spun.

Macron: Liderii din G7 au convenit sa ajute cat mai repede tarile lovite de incendiile din Amazonia

Tarile din Grupul statelor puternic industrializate G7) au convenit sa ajute cat mai repede posibil tarile lovite de incendiile ce s-au extins in ultimele zile in jungla amazoniana, a anuntat duminica presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a carui tara gazduieste summitul G7 la Biarritz, scriu AFP si DPA, citate de Agerpres.

Razvan Prisca (PNL): Suntem gata sa ne asumam guvernarea in orice moment, dar cautam solutia cea mai buna pentru Romania Ce spune deputatul despre o noua varianta tehnocrata (VIDEO)

Deputatul Razvan Prisca a reafirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca PNL este gata sa isi asume guvernarea in orice moment, dar a precizat ca formatiunea cauta o solutie de a scoate Romania din criza.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )