Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009. Procurorii l-au pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (VIDEO)

B1 B1,
Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009. Procurorii l-au pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DNA au dispus punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 in care si Ioana Basescu si Elena Udrea sunt cercetate. continuă pe B1

Dan Andronic, audiat la DNA: Jurnalistul a fost chemat dupa ce luni a facut dezvaluiri despre alegerile din 2009 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezent martiin jurul orei 12:30 la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti. Acesta va fi audiat in dosarul in care se cerceteaza felul in ca.

Dan Andronic, audiat la DNA: E vorba de un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor

Jurnalistul Dan Andronic s-a prezentat marti la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres. La intrarea in sediul DNA, Dan Andronic a sustinut ca este vorba despre un dosar 'mai vechi'.

Omul de afaceri Dan Andronic, audiat la DNA

Omul de afaceri Dan Andronic s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA pentru a oferit declaratii intr-o dosar mai vechi al sau. Dan Andronic nu a discutat foarte mult timp cu jurnalistii, spunand ca va oferi mai multe detalii la iesir .

UPDATE Jurnalistul Dan Andronic, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Dan Andronic s-a prezentat marti la pranz, la DNA pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea. La intrarea in sediul DNA el a sustinut ca este vorba despre un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor. Trebuie sa te astepti la orice, a spus Andronic. intre timp, procurorii au anuntat ca jurnalistul este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Jurnalistul Dan Andronic este audiat la DNA

Dan Andronic s-a prezentat marti la pranz, la Directtia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea. La intrarea in sediul DNA el a sustinut ca este vorba despre un dosar mai vechi. Este saptamana patimilor. Trebuie sa te astepti la orice, a spus Andronic.

Dan Andronic, audiat la DNA

Dan Andronic va fi audiat in Comisia de Control SRI pe tema dezvaluirilor facute. Adrian Tutuianu: O poveste ambalata frumos. Nu exista dovezi privind implicare SRI in alegerile din 2009 (VIDEO)

Dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 au ajuns pe masa Comisiei de Control a SRI din Parlament. Acesta va fi chemat saptamana viitoare in comisie pentru.

Traian Basescu, despre punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic, dupa dezvaluirile privind alegerile din 2009: A vorbit prea mult si a suparat sistemul (VIDEO)

Dan Andronic a fost chemat marti la DNA si pus sub urmarire penala, dupa ce a scris ca Laura Codruta Kovesi, alaturi de fostii sefi SRI si cativa politicieni importanti puneau tara la cale in no.

Dan Andronic, urmarit penal de DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, alaturi de Ioana Basescu si Elena Udrea

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul privind finantarea campaniei electorale din anul 2009, anunta Directia Nationala Anticoruptie. In acelasi dosar, DNA le-a pus sub urmarire penala, in toamna trecuta, pe Ioana Basescu si Elena Udrea. Dan Andronic a fost citat marti la DNA, pentru a fi audiat.

Adrian Tutuianu: il invitam pe Dan Andronic la audieri. O implicare a serviciilor in campania electorala ar fi un lucru foarte grav

Seful Comisiei de Control a SRI, Adrian Tutuianu, a declarat marti ca jurnalistul si omul de afaceri Dan Andronic va fi audiat peste o saptamana in urma celor scrise despre o presupusa intalnire a lui Coldea, Mario si Kovesi acasa la Gabriel Oprea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )