Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Constantin: Alegerile pentru conducerea PC vor fi organizate in 26 aprilie

B1 B1,
Dan Constantin: Alegerile pentru conducerea PC vor fi organizate in 26 aprilie

Partidul Conservator a decis, vineri, la Brasov, in cadrul Biroului Politic al partidului, ca alegereile pentru conducerea formatiunii sa fie organizate in 26 aprilie. in cadrul reuniunii urmeaza sa fie. continuă pe B1

Victor Ponta: Misu Negritoiu este propunerea pentru conducerea ASF

Misu Negritoiu este propunerea pentru preluarea conduceriiAutoritatii de Supraveghere Financiara, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta, in urma unor consultari cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Soacra ministrului Daniel Constantin, urmarita pentru luare mita

Soacra ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, Maria Pop fost consilier superior la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Arges), si Ionel-Catalin Stoica fost inspector principal din aceeasi institutie) sunt urmariti penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Pitesti intr-un dosar de luare de mita si fals intelectual, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul institutiei.

Alegeri pentru conducerea Rompetrol Rafinare

Actionarii Rompetrol Rafinare RRC) au fost convocati, pe 29 aprilie, sa aleaga un nou Consiliu de Administratie, pentru un mandat de patru ani incepand cu data de 30 aprilie 2014, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )