Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri. continuă pe Hotnews

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei.

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Roibu: Dan Diaconescu mi-a propus sa ma intorc la Oltchim

Fostul director al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat ca dupa castigarea licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu i-a propus sa se intoarca in combinat, arata Romania TV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3171 seconds )