Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu. continuă pe Hotnews

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

Dan Diaconescu a revenit in tara: Am fost in 5 tari, diseara plec iar. Nu pot ei inchide combinate cate putem noi redeschide

Dan Diaconescu a revenit miercuri in tara, pentru intalnirea de la Ministerul Economiei, precizand ca vizita inafaraAti fost dezinformati in legatura cu vizita mea in strainatate. Am fost in Germania, F.

Negocierile dintre Ministerul Economiei si Dan Diaconescu, nefinalizate: Guvernantii nu vor sa ne ia banii

Negocierile dintre reprezentantii Ministerului Economiei si Dan Diaconescu nu s-au finalizat vineri seara, dupa patru ore de discutii, astfel ca omul de afaceri a cerut Guvernului sa continue negocierile, dar si.

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe.

Dan Diaconescu se afla la Ministerul Economiei pentru noi negocieri: Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta

UPDATE 18:00: Dan Diaconescu a ajuns la sediul Ministerului Economiei cu doua ore intarziere, in jurul orei 18:00. Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta. Din pacate, nu putem sa ne lasasm trasi pe sfoar.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Unde a fost afaceristul si ce planuri are pentru salvarea Oltchimului

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Patronul de televiziune spune ca a avut mai multe intalniri cu partenerii sai pentru a salva Oltchimul si ca va pleca din nou in strainatate pentru alte discutii.

Dan Diaconescu, despre esecul negocierilor pentru Oltchim: Statul nu vrea sa-mi ia banii.

Dan Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerul Economiei unde au avut loc negocierile pentru contractul privind preluarea Oltchim, ca le ofera un termen de 48 de ore Guvernului pentru a gasi o solutie pentru ca acesta sa plateasca salariile muncitorilor din combinat, potrivit Rtv. net. Noi vrem sa salvam combinatul, vrem sa dam banii, guvernantii nu vor sa ne ia banii si guvernantii nu vor sa redeschida acest combinat. ) Noi oferim din acest moment 48 de ore Guvernului actual .

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )