Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dan Diaconescu da guvernul in judecata pentru privatizarea Oltchim si ar putea cere daune de doua miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
Dan Diaconescu da guvernul in judecata pentru privatizarea Oltchim si ar putea cere daune de doua miliarde de euro

Dan Diaconescu a dat miercuri in judecata guvernul pentru faptul ca a fost exclus de la privatizarea Oltchim, fiind sfatuit de avocatul sau britanic Anthony Seddon, dupa cum sustine el, sa ceara daune de doua miliarde de euro. continuă pe Hotnews

Dan Diaconescu da statul in judecata pentru anularea licitatiei in cazul Oltchim: Sper ca Ponta sa fie cat mai repede incatusat

Dan Diaconescu a depus o plangere penala impotriva statului pentru anularea licitatiei de la Oltchim, desi, sustine el, a venit cu banii necesari, iar Guvernul i-a refuzat oferta. Acesta contesta anularea ofertei.

Dan Diaconescu da statul in judecata pentru anularea licitatiei in cazul Oltchim: Sper ca Ponta sa fie cat mai repede incatusat (VIDEO)

Dan Diaconescu a depus o plangere penala impotriva statului pentru anularea licitatiei de la Oltchim, desi, sustine el, a venit cu banii necesari, iar Guvernul i-a refuzat oferta. Acesta contesta anularea ofertei.

Dan Dicaonescu a prezentat ieri pe avocatul unora dintre partenerii sai in privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu l-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe avocatul Anthony Seddon, despre care a spus ca este reprezentantul unora dintre partenerii sai in privatizarea Oltchim, relateaza sursele de presa.

Procesul lui Dan Diaconescu cu statul incepe pe 8 ianuarie

Primul termen stabilit de instanta in procesul pe care l-a intentat Dan Diaconescu statului pentru excluderea de la privatizarea Oltchim este 8 ianuarie 2013.

Dan Diaconescu cere in instanta anularea deciziei de excludere din procesul de privatizare a ...

Dan Diaconescu a venit, miercuri, la Tribunalul Bucuresti pentru a depune o cerere de chemare in judecata a Ministerului Economiei si OPSPI, prin care solicita anularea deciziei de excludere din calitatea de adjudecatar al pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la Oltchim, informeaza Mediafax. Dan Diaconescu a declarat, la sosirea la Tribunalul Bucuresti, ca avocatii lui din strainatate au stabilit ca ar trebui sa ceara despagubiri in valoare de doua miliarde de euro, in timp ce .

Ponta: Dan Diaconescu va RASPUNDE in fata legii cand nu va mai avea protectia PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, ca Dan Diaconescu a incalcat legile tarii in cazul Oltchim si s-a declarat convins ca acesta va raspunde cand nu va mai avea protectia PDL. Stiu ca in cazul Oltchim, domnia sa a incalcat legile tarii si sunt convins ca, la un moment dat, cand nu va mai avea protectia PDL, va raspunde in fata legii, a spus Victor Ponta, invitat in cadrul unei emisiuni difuzate de Romania TV. Intrebat despre intentiile lui Dan Diaconescu legate de Tarom, Victor .

Becali e disperat: Nu il mai chemati pe Dan Diaconescu la televizor!

Gigi Becali isi traieste cosmarul. El a facut un apel in cadrul unei emisiuni televizate, miercuri seara, ca Dan Diaconescu sa nu mai fie chemat pe sticla asa de des, pentru ca isi face imagine.

Senzationala poveste a avocatului lui Dan Diaconescu

Pezevenghiul Dan Diaconescu a chemat intreaga presa din Romania intr-un hotel sa le mai spuna continuarea episodului 15 bis cu Olcthim Elodia. Nu a dansat nimeni pe masa din studio, in schimb s-a dansat intr-un mod mai subtil, cu informatii incredibile, relatate in tocmai, fara a fi verificate de corpul jurnalistilor. A fost de fata si un aparent respectabil englez care speakuia corporate British pentru bizonii mioritici.

Premierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii privind privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a avut o intrevedere, la sediul Guvernului, cu ambasadorul rus la Bucuresti pentru a discuta chestiuni legate de viitoare privatizare a combinatului Oltchim. La intalnirea celor doi au.

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, relateaza Realitatea. net.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )