Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de privatizarea Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, relateaza Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti, pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, anunta Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie.

Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de Oltchim.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim OLT), la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, scrie Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie. Luni .

Premierul Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti pentru discutii privind privatizarea Oltchim

Premierul Victor Ponta a avut o intrevedere, la sediul Guvernului, cu ambasadorul rus la Bucuresti pentru a discuta chestiuni legate de viitoare privatizare a combinatului Oltchim. La intalnirea celor doi au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )