Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta liderii politici cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune din octombrie, luna premergatoare campaniei electorale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ PREZIDENTIALE: Crin Antonescu, lider DETASAT. Cine il urmeaza.

Un sondaj Avangarde, comandat de NewsIn si prezentat in exclusivitate la Realitatea TV, il plaseaza pe liberalul Crin Antonescu pe primul loc in optiunile de vot pentru prezidentiale, cu 37%. Liderul PNL este urmat de Dan Diaconescu. Mihai Razvan Ungureanu ar obtine doar 5%, potrivit realitatea. net. La intrebarea deschisa pe cine ati vota pentru functia de presedinte, daca duminica viitoare ar fi alegeri, 37% l-au indicat pe Crin Antonescu, 16% pe Dan Diaconescu, 14% pe Victor Ponta, 9% pe .

Crin Antonescu, ATAC DUR la adresa presedintelui ANI: CINE si DE CE l-a numit in functie? ...

UPDATE: Contactat de Romania Libera, seful ANI, Horia Georgescu, nu a vrut sa comenteze declaratiile lui Crin Antonescu. _ _ _ _ Presedintele PNL Crin Antonescu s-a lansat, duminica seara, intr-un nou atac dur la adresa Agentiei Nationale de Integritate ANI) si a presedintelui ANI, Horia Georgescu. Invitat la Antena 3, Crin Antonescu s-a intrebat cine l-a numit pe Horia Georgescu in functia de sef al ANI, ce il recomanda ca sa ocupe un asemenea post si cum a reusit sa se mentina in .

Crin Antonescu: Daca Tariceanu accepta o propunere de premier, va fi exclus, iar Basescu suspendat/ Daca obtinem mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL

Presedintele Senatului Crin Antonescu invitat la Realitatea TV a discutat despre situatia politica a tarii si despre relatiile Romaniei cu UE: Situatia e complicata, evolutia lucrurilor arata ca e un impas. I-am dat cumva un mandat dlui Ponta, si simbolic dlui Basescu, in parlamentul Romaniei. Mandatul nu e de a bate cu pumnul in masa, Romania nu e in masura sa bata cu pumnul in masa, mandatul e sa incerce sa apere cat mai mult interesele Romaniei. Pe plan intern Crin Antonescu a declarat ca daca USL obtine mai putin de 50% din mandate inseamna esecul proiectului USL. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii.

Dan Diaconescu isi face campanie cu mortul si mireasa. OTV difuzeaza clipuri electorale cu inmormantari si nunti

Potrivit unei monitorizarii a CNA, Dan Diaconescu si-a facut clipuri de campanie cu participarile sale la inmormantarile si nuntile din Targu Jiu. In ziua de 12 noiembrie la postul OTV au fost difuzate in cadrul emisiunii de dezbatere electorala imagini de la o inmormantare din Targu Jiu la care Dan Diaconescu a participat. Cu o zi in urma, tot potrivit monitorizarii CNA, postul OTV a difuzat imagini de la o nunta la care Dan Diaconescu a fost nas prezentandu-se pregatirile evenimentului, cununia civila si cadoul dat mirilor.

Crin Antonescu: Basescu incearca sa consolideze un electorat al sau si al PDL. Este aberant

Presedintele PNL, Crin Antonescu, considera ca, prin declaratiile pe care le-a facut, presedintele Basescu a recunoscut ca doreste sa conduca dictatorial, nedemocratic si neconstitutional Romania. Crin.

Crin Antonescu, ATAC DUR la adresa presedintelui ANI: Cine si DE CE l-a numit in functie, ...

Presedintele PNL Crin Antonescu s-a lansat, duminica seara, intr-un nou atac dur la adresa Agentiei Nationale de Integritate ANI) si a presedintelui ANI, Horia Georgescu. Invitat la Antena 3, Crin Antonescu s-a intrebat cine l-a numit pe Horia Georgescu in functia de sef al ANI, ce il recomanda ca sa ocupe un asemenea post si cum a reusit sa se mentina in functie. Rolul institutiei este foarte important. Se face foarte mare caz si pe buna dreptate. Numai ca am ajuns in situatia de a .

Crin Antonescu: Nu sar in capul lui Basescu daca nu obtinem cat vrem la UE. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca nu se va numara printre cei care sa sara in capul presedintelui Traian Basescu daca Romania nu obtine ce si-a propus in ceea ce priveste fondurile europene pentru 2014 - 2020, afirmand ca tara noastra nu poate sa bata cu pumnul in masa, potrivit Mediafax. Antonescu a sustinut, la Realitatea TV, ca vrea sa aiba garantia ca Traian Basescu s-a batut pentru interesele Romaniei in mod inteligent, si nu pentru cele ale PPE. Citeste .

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul Oltchim. Vezi ce a declarat.

Dan Diaconescu a dat, luni, o declaratie la DNA despre participarea sa la licitatia pentru privatizarea Oltchim, in dosarul deschis in urma sesizarii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care il acuza pe patronul OTV de inselaciune, potrivit Mediafax. Avocatul Daniel Fenechiu a declarat ca Dan Diaconescu a dat o declaratie ampla in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in care a prezentat detaliile din procedura de privatizare a combinatului .

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA pentru audieri in dosarul privatizarii combinatului Oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in legatura cu privatizarea Oltchim, informeaza Agerpres. Inainte de a intra in sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat ca nu cunoaste niciun fel de amanunte despre dosar si l-a acuzat din nou pe premierul Victor Ponta, contracandidatul sau la alegerile parlamentare in Targu Jiu.

Seniorul Radu Campeanu, critici la adresa conducerii PNL: in locul lui Crin Antonescu nu eram de acord cu intrarea lui Gigi Becali in partid

Seniorul PNL, Radu Campeanu, l-a criticat pe liderul liberal Crin Antonescu pentru ca l-a primit in partid pe Gigi Becali. Totodata, primul presedinte postdecembrist al liberalilor i-a sugerat lui Antonescu sa nu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )