Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Actiunile vor fi distribuite fiecarui doritor din Romania.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat pentru NewsIn ca a depus oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim pentru a stopa jaful, urmand ca, in cazul castigarii licitatiei, actiunile sa fie distribuite catre fiecare doritor din Romania, potrivitRealitatea. net. Citeste si: Privatizarea Oltchim, AMANATA pana in 20 septembrieDan Diaconescu a cerut SUSPENDAREA PRIVATIZARII OltchimVulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la .

Datele in fata carora milioane de romani raman fara cuvinte. Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Tara noastra a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, arata datele prezentate de Eurostat. Referitor la.

FOTOGALERIE La Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, cu peste 950 de vehicule

Pe cunoscutul circuit britanic de la Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, fiind adunate la un loc 964 de super-masini ale Calutului Cabrat. Precedentul record fusese stabilit in 2008 cand in Japonia s-au strans 490 de masini.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate luni de Eurostat, scrie Mediafax. Citeste si Comisia Europeana a INGHETAT finantarea Romaniei Costurile nesalariale asociate fortei de munca au urcat totodata in Romania cu 7,1%. Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a costului nominal orar al fortei de .

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, la o intalnire a tinererilor demicrat-liberali ca cea cea mai mare greseala facuta de PDLin timpul guvernarii a fost legata de comunicare,.

Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), scrie Mediafax. Citeste si: Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Depun cea mai mare oferta si sigur castig, a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei si .

SUA demareaza cea mai mare operatiune de modernizare a arsenalului nuclear din istorie

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, scrie ziarul Washington Post, citat de.

Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Wall Street si-a continuat cresterea si in sedinta de vineri pe fondul masurilor fara precedent in sprijinul economiei SUA anuntate de catre Rezerva Federala a SUA Fed): Dow Jones a castigat 0,39% si urca la cea mai inalta cota din 2007, iar Nasdaq urca cu 0,89%.

FOTOGALERIE Ultima zi in care se mai pot depune oferte pentru frecventele neadjudecate inca in cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie

Luni, 17 septembrie, reprezentantii tuturor celor cinci ofertanti in cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie s-au prezentat in ultima runda suplimentara pentru a depune oferte pentru blocurile de frecvente neadjudecate inca. Operatorii care participa la licitatie sunt 2K Telecom, Cosmote, Orange, RCS RDS si Vodafone. In cazul in care se aloca toate blocurile de frecvente la pretul de pornire propus de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), valoarea totala a spectrului scos la licitatie s-ar putea ridica la 700 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )