Libnet.ro
UNICEF

15:46

FOTOGALERIE Ultima zi in care se mai pot depune oferte pentru frecventele neadjudecate inca in cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie

Hotnews Hotnews,
FOTOGALERIE Ultima zi in care se mai pot depune oferte pentru frecventele neadjudecate inca in cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie

Luni, 17 septembrie, reprezentantii tuturor celor cinci ofertanti in cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie s-au prezentat in ultima runda suplimentara pentru a depune oferte pentru blocurile de frecvente neadjudecate inca. Operatorii care participa la licitatie sunt 2K Telecom, Cosmote, Orange, RCS RDS si Vodafone. In cazul in care se aloca toate blocurile de frecvente la pretul de pornire propus de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), valoarea totala a spectrului scos la licitatie s-ar putea ridica la 700 de milioane de euro. continuă pe Hotnews

Ministerul Economiei estimeaza ca trei investitori vor depune oferte finale pentru Oltchim

UPDATE 2: Remus Vulpescu, seful OPSPI, a declarat, in urma cu cateva minute, ca estimeaza ca Oltchim va atrage trei oferte finale in procesul de privatizare.

Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala ...

Presedintele Traian Basescu, a transmis luni, un mesaj cu ocazia deschiderii noului an scolar. Presedintele a afirmat ca invatamantul are nevoie de predictibilitate si ca este convins ca cei implicati in educatie vor depune in continuare eforturi pentru ca tranzitia de la gradinita la scoala sa fie cat mai lina, informeza Mediafax. Citeste si:Basescu, in PRIMA ZI DE SCOALA: Invatamantul profesional de calitate este CHEIA SUCCESULUI Ecaterina Adronescu: Ne gandim sa intoarcem CLASA .

Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), scrie Mediafax. Citeste si: Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Depun cea mai mare oferta si sigur castig, a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei si .

Patru oferte pentru privatizarea Oltchim: PCC, Chimcomplex, Dan Diaconescu si Aisa

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii Oltchim a expirat luni, la ora 12. Au fost depuse patru oferte de catre Aisa, Chimcomplex, PCC si Dan Diaconescu. PCC este actionatul minoritar de la Oltchim cu un pachet de 18,318%, Chimcomplex este o firma din grupul Serviciile Comerciale Romane SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, iar Dan Diaconescu este realizator TV. De asemenea, Aisa Invest administreaza grupul de firme grupul SCR din care face parte Chimcomplex. In cursul zilei de marti, 18 septembrie, va avea loc licitatia cu oferta in plic urmata, daca va fi cazul, de negociere sau de licitatie cu strigare. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala sa fie lina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca invatamantul are nevoie de predictibilitate si ca este convins ca cei implicati in educatie vor depune in continuare eforturi pentru ca tranzitia de la.

Traian Basescu a vrut sa vorbeasca despre suspendarea lui si referendum cu liderii europeni. Care mai sunt problemele discutate la Bruxelles

Traian Basescu pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles. Presedintele se va intalni cu mai multi oficiali europeni, printre care Jose Manuel Barosso si Viviane Reding. Vizita a fost ceruta chiar de.

Grecia: 82% dintre locuitorii unei insule, care primesc ajutor de invaliditate pentru probleme de vedere, sunt sanatosi

Controale efectuate in randul persoanelor care primesc ajutoare de invaliditate pentru probleme de vedere in insula ioniana Zakynthos au aratat o rata de fraudare de 82%, potrivit unei agentii de securitate sociala din Grecia, IKA, citata de AFP, transmite HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )