Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului.

România Liberă România Liberă,
Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului.

Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului, conform B1 TV. Citeste si: UPDATE. Tariceanu are sustinerea USD si UDMR pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am acceptat propunerea Este normal si era o chestiune de etica sa fac acest gest. Doar nu era sa raman in Senat cu un alt presedinte, cu o alta majoritate, a declarat Mihalache, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV. Vizavi de propunerea lui Calin Popescu Tariceanu din partea USD pentru a inlocui . continuă pe România Liberă

Dan Mihalache a demisionat din functia de secretar general al Senatului

Dan Mihalache si-a anuntat luni demisia din functia de secretar general alSenatului, demisia acestuia venind dupa ce CrinAntonescu a renuntat la sefia Senatului. Este normal si era o chestiune de.

Nicolicea a demisionat din functia de secretar al Camerei Deputatilor.

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a demisionat, luni, din functia de secretar al Camerei Deputatilor, pentru a preluat functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul. In locul sau lui Eugen Nicolicea, PSD l-a propus pe deputatul PSD Ion Ciolacu, care urmeaza sa fie votat de plen. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a precizat ca Regulamentul prevede ca Eugen Nicolicea sa opteze in 15 zile pentru functia de ministru sau cea de membru al Biroului Permanent. El a spus ca functia .

Contra si-a dat demisia de la Petrolul Ploiesti

Cosmin Contra a plecat de la Petrolul. Demisia a fost anuntata pe siteul oficial al echipei, luni la ora 12:27. Contra are cale libera spre Getafe, echipa care l-a curtat in ultima perioada. Gurita avea in contract o clauza conform careia putea pleca de la lupii galbeni doar pentru o echipa din Spania.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )