Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Negru, reactie intarziata la adresa celor care au criticat recitalul de manele de la Premiile Gopo: Conchita a fost la Balul Operei din Viena (FOTO)

B1 B1,
Dan Negru, reactie intarziata la adresa celor care au criticat recitalul de manele de la Premiile Gopo: Conchita a fost la Balul Operei din Viena (FOTO)

Dan Negru a reactionat pe pagina sa personala de Facebook, dupa ce a vazut ca la faimosul Bal al Operei din Viena si-a facut apartia Conchita Wurst, cantaretul travestit austriac ce si-a reprezentat tara la. continuă pe B1

PNL ii cere lui Carmen Dan sa prezinte masurile pentru identificarea celor care au vandalizat cimitirul evreiesc din Husi si acuza PSD de promovarea retoricii nationaliste

Comisia de Cultura, Culte si Minoritati a Partidului National Liberal condamna vandalizarea a 73 de morminte din cimitirul evreiesc al orasului Husi, atargand atentia asupra faptului ca astfel de gesturi pot avea consecinte profund negative, in contextul unui climat politic oricum extrem de tensionat, in care elementele de retorica nationalista au fost puse in circulatie de ceva timp de lideri importanti ai PSD.

135.000 de euro pe sezon: Ce spune Dan Negru despre BANII pe care ii castiga la Antena 1

Salariul lui Dan Negru este, din nou, subiect de discutie in mediul online si in afara lui. Ca si in cazul Andreei Esca, vedeta Pro TV se vehiculeaza sume halucinante. Desprte zvonul ca ar cistiga 135.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )