Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dan Negru a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, cu putin timp inainte de tragica veste: Caii destinului stiu drumul, noi doar tinem haturile

Antena3 Antena3,
Dan Negru a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, cu putin timp inainte de tragica veste: Caii destinului stiu drumul, noi doar tinem haturile

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, la mai putin de o zi de la trecerea in nefiinta a cunoscutului om politic. intr-o postare pe Facebook, Dan Negru evoca, ca o presimtire,. continuă pe Antena3

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Ce a postat Corneliu Vadim Tudor pe Facebook cu putin timp inainte de a muri

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Starea lui.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Pentru mine, el a ramas profesorul meu politic. Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti ierte greselile lumesti, Tribunule!

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Calaraseanca Mariana Luca a intrat in politica la doar 26 de ani in partidul condus Vadim Tudor si pana in 2006 a fost presedinte al PRM Calarasi.

Ion Iliescu: Corneliu Vadim Tudor a fost una dintre personalitatile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune si cu mai putin bune. Condoleante familiei!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a scris un mesaj pe blogul personal in care sustine ca a aflat cu tristete vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor si transmite condoleante familiei indoliate. Am.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Regrete pentru tribunul PRM: Ar fi putut face politica la alt nivel fata de ceilalti, daca i s-ar fi dat sansa

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor ii recunosc acestuia meritele, chiar daca drumurile lor s-au despartit de mult timp. Laurentiu Marin a fost in anii 2000 cel mai tanar consilier judetean al Constantei, din partea PRM, la numai 23 de ani.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Lia Olguta Vasilescu: Ce blestem o fi pe poporul acesta de toti oamenii de cultura valorosi se sting in saracie?

Corneliu Vadim Tudor a murit. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, spune ca ii pare rau de moartea fulgeratoare a utimului mare nationalist roman, Corneliu Vadim Tudor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )