Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dan Rusanu, fostul sef al ASF, ramane in arest

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Rusanu, fostul sef al ASF, ramane in arest

Dan Rusanu, fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va fi cercetat in continuare in stare de arest, Curtea de Apel Bucuresti CAB) respingand joi cererea acestuia de inlocuire a masurii preventive, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in arest

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in continuare in arest. Magistratii Curtii de Apel i-au respins cererea de eliberare din arestul preventiv. Rusanu a fost arestat preventiv in dosarul Carpatica.

Fostul sef GTC Romania si-a facut firma de dezvoltare imobiliara

Fostul sef al dezvoltatorului imobiliar GTC Romania Shimon Galon a infiintat o firma impreuna cu mai multi prieteni si fosti angajati din compania pe care a condus-o, care se va ocupa de dezvoltarea de proiecte imobiliare proprii, dar si pentru alti.

Cum a vandut fostul sef de la Serviciul de Pasapoarte Alba pachete turistice false unor politisti si magistrati

Cazul celor doi soti din Alba Iulia, Elena Mihaela Iancu si Radu Iancu, care au inselat zeci de persoane cu pachete turistice inexistente scoate la iveala detalii interesante. Radu Iancu a fost timp de 3 ani sef la Serviciul Public de Pasapoarte Alba. Printre clientii inselati se afla politisti si magistrati.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )