Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in arest

Antena3 Antena3,
Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in arest

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, ramane in continuare in arest. Magistratii Curtii de Apel i-au respins cererea de eliberare din arestul preventiv. Rusanu a fost arestat preventiv in dosarul Carpatica. continuă pe Antena3

Dan Radu Rusanu cere magistratilor sa fie eliberat din arestul preventiv

Dan Radu Rusanu, fostul presedinte ASF, cere magistratilor de la Curtea de Apel sa fie eliberat din arestul preventiv. Rusanu a fost arestat preventiv in dosarul Carpatica pentru favorizarea infractorului si.

Dan Rusanu, fostul sef al ASF, ramane in arest

Dan Rusanu, fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va fi cercetat in continuare in stare de arest, Curtea de Apel Bucuresti CAB) respingand joi cererea acestuia de inlocuire a masurii preventive, informeaza Mediafax .

Curtea de Apel: Dan Radu Rusanu ramane in arest preventiv

Cererea facuta de avocatii lui Rusanu in care se solicita judecarea acestuia in libertate a fost respinsa, potrivit surselor din presa.

Fostul presedinte al ANOFM, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, printr-o decizie luata astazi de instanta suprema, potrivit surselor de presa.

Silviu Bian, fostul presedinte ANOFM, 6 ani de inchisoare cu executare

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), va sta 6 ani dupa gratii, pentru luare de mita, la decizia instantei supreme.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM), Silviu Bian, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii de la Curtea Suprema, la 6 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Decizia este definitiva.

Fostul presedinte al ANOFM, Silviu Bian, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) Silviu Bian a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, printr-o decizie luata joi de instanta suprema.

TIMELINE Cariera de politician si om de afaceri a lui Radu Mazare: fostul proprietar de presa libera transformat in primar PSD

Bucuresteanul Radu Mazare n. 1968) si-a facut intrarea in viata publica imediat dupa Revolutia din 1989: lider al studentilor de la Institutul de Marina Civila din Constanta, a fondat in 1990 ziarul Contrast, apoi in 1992 a fondat trustul de presa Telegraf. In 1995 a devenit actionar la postul tv Soti Neptun, iar in 1996 a devenit deputat al Partidului Democrat. In 2000 a fost ales ca independent primar al Constantei, post pastrat si la alegerile din 2004, 2008 si 2012. Vezi un TIMELINE cu momentele esentiale din cariera politica si de afaceri a lui Radu Mazare .

Fostul presedinte al CSU Vointa Sibiu, retinut pentru luare de mita

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Alba Iulia au dispus astazi retinerea pentru 24 de ore a lui Ioan Hambasan, administrator al societatii cooperatiste mestesugaresti ATCOM si fost presedinte al clubului de fotbal CSU Vointa Sibiu, acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )