Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Sova: Sper ca anul acesta sa avem o noua lege a parteneriatelor public - private viabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Sova: Sper ca anul acesta sa avem o noua lege a parteneriatelor public - private viabila

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a participat, astazi, la Conferinta PPP in Romania: A Road Map to Partnership, prilej cu care a explicat participantilor principiile care au stat la baza elaborarii noii legi a parteneriatelor public- private PPP), potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BAC 2013 Luni incepe Bacalaureatul, cu examenul oral la Limba romana. Care sunt marile noutati ale bacalaureatului de anul acesta

Bacalaureatul 2013 incepe luni, cu examenul oral de Limba romana. Mii de absolventi de liceu au refuzat sa se mai inscrie la examenul de la finalul liceului, unii de teama ca nu sunt suficient de bine pregatiti, spun inspectorii scolari judeteni. Pe de alta parte, marea noutate a BAC-ului de anul acesta o reprezinta diferentierea subiectelor pentru elevii de la profilul Tehnologic, care in ultimii doi ani au avut cele mai slabe rezultate. Cei care au picat bacalaureatul de doua ori si s-au inscris din nou vor plati 230 de lei pentru a sustine examenele, iar liceele care vor avea promovabilitate zero scapa de orice sanctiune. Vezi in articol promovabilitatea la BAC in ultimii 9 ani, calendarul examenelor si modele de subiecte.

Continental Automotive isi mareste efectivele din Romania cu aproape 1.000 de oameni anul acesta

Continental Automotive, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto de pe piata locala, va angaja aproape 1. 000 de oameni in intreg anul 2013, iar in aceasta vara incepe productia la noua unitate din Ghimbav, a spus pentru HotNews, seful filialei locale, Christian von Albrichsfeld. Continental a investiti peste 700 milioane euro in cei 12 ani de prezenta locala si avea 11. 850 de angajati la final de 2012.

Noua lege a PPP trebuie sa fie flexibila si sa prevada clar circuitul financiar

Proiectul de lege privind parteneriatul public-privat PPP) trebuie sa fie clar si flexibil pentru ca tara noastra sa poata sa atraga investitii pentru proiectele pe care le promoveaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )