Libnet.ro
UNICEF

19:46

Dan Sova si Viorel Hrebenciu, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

B1 B1,
Dan Sova si Viorel Hrebenciu, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciu si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante. continuă pe B1

Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante.

Fostul ministru Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, audiati la DIICOT

Fostul ministru Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, potrivit unor surse judiciare, citate de mediafax. ro in aceasta.

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, martori intr-un dosar privind transportul neautorizat al unor precursori de droguri

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, au declarat surse judiciare.

SURSE: Procurorii DIICOT cer arestarea unui al treilea israelian acuzat ca a spionat-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi

Procurorii DIICOT cer judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti arestarea in lipsa a unui cetatean israelian implicat in spionajul apropiatilor Laurei Codruta Kovesi, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii DIICOT fac 44 de perchezitii la sefi din CFR Timisoara: Zeci de angajati sunt acuzati ca au furat motorina. Prejudiciul este estimat la patru milioane de lei

Procurorii DIICOT efectueaza joi dimineata 44 de perchezitii la sefi din CFR Timisoara, informeaza B1 TV. Este vorba despre o grupare infractionala care cuprinde zeci de angajati, chiar si de la nivelul.

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, audiati intr-un dosar de crima organizata

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )