Libnet.ro
UNICEF

01:06

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, audiati intr-un dosar de crima organizata

România Liberă România Liberă,
Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, audiati intr-un dosar de crima organizata

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe România Liberă

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, martori intr-un dosar privind transportul neautorizat al unor precursori de droguri

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, au declarat surse judiciare.

Fostul ministru Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, audiati la DIICOT

Fostul ministru Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au fost audiati, joi, in calitate de martori intr-un dosar de crima organizata, potrivit unor surse judiciare, citate de mediafax. ro in aceasta.

Dan Sova si Viorel Hrebenciuc, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante.

Dan Sova si Viorel Hrebenciu, audiati de procurorii DIICOT intr-un dosar care are legatura cu substante interzise (VIDEO)

Viorel Hrebenciu si Dan Sova au fost audiati la DNA in calitate de martori, intr-un dosar de crima organizata. Potrivit mediafax, dosarul ar avea legatura cu transporturi neautorizate de substante.

Vasile Blaga, copresedinte PNL, audiat la DNA, intr-un dosar ANRP

UPDATE: Eu nu am date despre ce s-a intamplat la ANRP, ma surprinde de vreo doi ani situatia, a declarat Vasile Blaga, aratand ca a dat explicatii intr-un dosar de abuz in serviciu privind despagubirile de la ANRP.

Vasile Blaga, audiat la DNA ca martor intr-un dosar inregistrat in 2015 (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a fost chemat joi la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar inregistrat in 2015. Am fost citat in calitate de martor int.

Robert Negoita, suspect intr-un dosar din 2009

Robert Negoita, primarul Sectorul 3 al Capitalei, a fost chemat joi dimineata la sediul central al DNA, unde a fost informat ca are calitatea de suspect intr-un dosar intocmit in 2009, in urma unei plangeri depuse de Sorin Blejnar, fost sef ANAF.

Perchezitii de amploare in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciu de patru milioane de lei

Politisti din Alba efectueaza, marti dimineata, 47 de perchezitii domiciliare in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de peste patru milioane de lei.

Robert Negoita, citat la DNA intr-un dosar in care apare numele fostului sef ANAF Sorin Blejnar (VIDEO)

30 La iesirea de la DNA, Robert Negoita a declarat ca acuzatiile din dosar se refera la fapte din perioada in care isi desfasura activitatea in zona managementului privat.

Patru membri ai clanului Duduianu, ridicati de mascati si dusi la audieri intr-un dosar de santaj si camatarie

Actiune de amploare joi in Bucuresti si in judetul Ialomita unde 120 de politisti bucuresteni, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au facut 11 perchezitii intr-un caz de santaj si camatarie. in urma descinderilor, patru membri ai clanului Duduianu au fost dusi la audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )