Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Sova: votez Da pentru proiectul Rosia Montana, daca in Parlament votul va fi liber

Antena3 Antena3,
Dan Sova: votez Da pentru proiectul Rosia Montana, daca in Parlament votul va fi liber

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ar vota in favoarea proiectului minier de exploatare de la Rosia Montana,. continuă pe Antena3

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Dan Sova: in calitate de senator voi vota pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. Politic.

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Doua avize NEGATIVE pentru proiectul Rosia Montana.

Proiectul de la Rosia Montana a primit aviz negativ in Comisia de Administratie si in Comisia Juridica din Senat. Citeste si Primul vot negativ in cazul Rosia Montana. Ce urmeaza Stire in curs de actualizare.

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta!

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta! [UPDATE]

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Ponta: Toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana. Am discutat cu Antonescu toate aspectele

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca la nivelul Guvernului toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana, dar si ca a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, toate aspectele care tin de.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )