Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti pentru un nou termen in dosarul ICA

B1 B1,
Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti pentru un nou termen in dosarul ICA

Dan Voiculescu ar putea afla luni pedeapsa in dosarul ICA. Saptamana trecuta magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au cerut ca avocatii sa aiba concluziile pregatite iar toti inculpatii sa fie. continuă pe B1

LIVE TEXT Curtea de Apel Bucuresti judeca un nou termen in dosarul ICA/ UPDATE Dan Voiculescu a intrat in sala de judecata

Curtea de Apel Bucuresti judeca, incepand cu ora 11. 00, un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. La termenul de luni ar urma sa fie audiati inculpatii, iar aparatorii acestora ar trebui sa puna concluzii in acest proces. HotNews. ro transmite LIVE TEXT momentele procesului11. 56 Avocatul inculpatului Savulescu contesta capacitatea instantei de a judeca dosarul: Cand Dumnezeu ati avut timp sa studiati dosarul, daca ati inceput procesul la 1 iulie?11. 49 Avocatul Mateut mai solicita o amanare si doreste ca incidentul procedural sesizat de el sa fie solutionat de alt complet de judecata.

Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca un nou termen in dosarul ICA

Dan Voiculescu a ajuns, luni dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA) in care a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in prima instanta.

Dan Voiculescu: Am cerut stramutarea dosarului I.C.A. pentru ca este o foarte mare presiune pe Curtea de Apel Bucuresti / Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarar sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata. Intrebat cine anume pune presiune, el a afirmat ca nu stie si ca acest lucru ramane sa fie aflat.

Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si pierzi / Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarat sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata, afirmand totodata ca nu stie cine anume pune aceste presiuni. Intrebat daca este pregatit pentru o posibila condamnare in acest dosar, Voiculescu a aratat ca este pregatit pentu orice, inclusiv pentru asta si ca atunci cand intri intr-o batalie trebuie sa te astepti ca mai si pierzi.

Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si incasezi/ Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarat sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata, afirmand totodata ca nu stie cine anume pune aceste presiuni. Intrebat daca este pregatit pentru o posibila condamnare in acest dosar, Voiculescu a aratat ca este pregatit pentu orice, inclusiv pentru o eventuala condamnare - n. red. ), pentru orice si ca atunci cand intri intr-o batalie trebuie sa te astepti ca mai si incasezi.

UPDATE. Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul ICA

Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA) in care a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in prima instanta.

Un nou termen in dosarul ICA - Dan Voiculescu. Ce se intampla in cazul stramutarii dosarului, ceruta de avocatii omului de afaceri

Curtea de Apel Bucuresti judeca luni, incepand cu ora 11:00, un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Inainte de termenul de astazi, avocatii omului de afaceri au solicitat stramutarea dosarului la o alta instanta, cerere ce urmeaza sa fie judecata abia pe 24 septembrie. Potrivit specialistilor consulati de Hotnews. ro, daca Inalta Curte va admite pe 24 septembrie cererea de stramutare formulata de Voiculescu, in caz ca omul de afaceri va fi condamnat in dosarul ICA, sentinta se caseaza, urmand ca procesul sa fie judecat mai departe. Exista insa, in cazul unei condamnari, si varianta ca procesul de stramutare sa ramana fara obiect, iar cauza sa nu se mai judece.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul ICA: Avocatii contesta completul de judecata

45: Avocatii lui Dan Voiculescu contesta completul de judecata in dosarul ICA. Acesta invoca decizia prin care a fost organizat completul de judecata, insa o asemenea solicitare a mai fost pusa in.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel pentru un nou termen in dosarul ICA: Avocatii au incercat in zadar sa amane procesul (VIDEO)

20: in timpul audierilor, Dan Voiculescu a acuzat DNA ca nu i-a respectat dreptul la aparare pe durata anchetei si ca a intimitat martorii pentru a-l indica drept vinovat. 00: Avocatii partilor.

Dan Voiculescu a mers la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu a mers, vineri, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Fondatorul PC a ajuns la Politie in jurul orei 13:30 si a plecat dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )