Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Voiculescu a mers la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

B1 B1,
Dan Voiculescu a mers la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu a mers, vineri, la sediul Politiei Ilfov, in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA. Fondatorul PC a ajuns la Politie in jurul orei 13:30 si a plecat dupa. continuă pe B1

Dan Voiculescu, la Politie pentru controlul judiciar: Avocatii contesta interdictia de a parasi tara (VIDEO)

Dan Voiculescu contesta controlul judiciar, impus de Directia Nationala Anticoruptie, joi, intr-un nou dosar in care este acuzat de santaj. Voiculescu contesta interdictia de a parasi tara, prevazuta de.

Dan Voiculescu, urmarit penal pentru santaj

ACTUALIZARE 20:00 Voiculescu este acuzat de santaj Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de omul de afaceri Dan Voiculescu, acuzat de santaj, transmite Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit procurorilor, Dan Voiculescu a amenintat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri si administratori a trei companii ca, in situatia in care nu vor incheia contracte de publicitate cu trustul de presa pe care in fapt il conduce, va declansa o agresiva campanie de discreditare.

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar. Dosarul se judeca pe 8 iulie la Tribunalul Bucuresti

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar, luata de procurorii DNA in noul dosar in care este cercetat pentru santaj, dosarul urmand sa se judece in 8 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Dosarul a fost inregistrat vineri la Tribunalul Bucuresti, la o zi dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus ca Voiculescu sa fie cercetat sub control judiciar in noul dosar in care este acuzat de santaj.

Arma de vanatoare si cartusele lui Dan Voiculescu, confiscate de politie

Arma de vanatoare si cartusele detinute de Dan Voiculescu au fost confiscate, joi seara, de politisti, dupa ce acesta a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de santaj, arata surse judiciare.

Arma de vanatoare si cartusele lui Dan Voiculescu, ridicate de politie

Arma de vanatoare si cartusele detinute de Dan Voiculescu au fost confiscate, joi seara, de politisti, dupa ce acesta a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de santaj, arata surse judiciare.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu cere stramutarea dosarului la o alta instanta

Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut Curtii Supreme, miercuri, stramutarea dosarului ICA la o alta instanta de judecata. La termenul anterior, acest caz a fost preluat de un nou complet de judecata care a respins mai multe cereri inaintate de aparatori, inclusiv de recuzare a completului.

Dan Voiculescu, citat la DNA pentru declaratii

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost chemat, joi dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii. Deocamdata, nu este cunoscut dosarul in care urmeaza sa fie audiat omul de afaceri.

Marian Capatana spune ca Dan Voiculescu a dat bani pentru izbucnirea scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu

Omul de afaceri Marian Capatana a declarat in fata anchetatorilor ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial. Afaceristul arata ca banii erau pentru ca el sa spuna ca banii au ajuns la presedintele Traian Basescu, informeaza Evenimentul Zilei.

Contestatia lui Dan Voiculescu privind controlul judiciar va fi judecata pe 8 iulie

Contestatia luiDan Voiculescu privind controlul judiciar va fi judecata de TribunalulBucuresti pe data de 8 iulie, relateaza B1 TV. Dan Voiculescu a fost pus sub control judiciar, joi seara, intr-un.

UPDATE Controlul judiciar, contestat de Dan Voiculescu. Nelu Iordache i-ar fi platit acestuia 900.000 de euro, sub forma unor contracte de publicitate

Omul de afaceri Nelu Iordache s-ar numara printre denuntatorii lui Dan Voiculescu. Iordache ar fi platit 900. 000 de euro la Antene, sub forma unor contracte de publicitate, arata surse judiciare citate de digi24. ro. Scandalul a iesit la iveala dupa ce acestia au depus plangeri la DNA. Procurorii anticoruptie l-au audiat ieri aproape timp de patru ore pe Dan Voiculescu, acesta fiind pus sub control judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )