Libnet.ro
UNICEF

06:16

Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si incasezi/ Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si incasezi/ Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarat sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata, afirmand totodata ca nu stie cine anume pune aceste presiuni. Intrebat daca este pregatit pentru o posibila condamnare in acest dosar, Voiculescu a aratat ca este pregatit pentu orice, inclusiv pentru o eventuala condamnare - n. red. ), pentru orice si ca atunci cand intri intr-o batalie trebuie sa te astepti ca mai si incasezi. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul I.C.A.: Sunt pregatit pentru orice. Cand intri in batalie, trebuie sa te astepti ca mai si pierzi / Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarat sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata, afirmand totodata ca nu stie cine anume pune aceste presiuni. Intrebat daca este pregatit pentru o posibila condamnare in acest dosar, Voiculescu a aratat ca este pregatit pentu orice, inclusiv pentru asta si ca atunci cand intri intr-o batalie trebuie sa te astepti ca mai si pierzi.

Dan Voiculescu, despre vizita la DNA: procurorul a avut o atitudine corecta. Acuzatiile de santaj nu au legatura cu mine

Dan Voiculescu, fondatorul PC, a facut mai multe precizari legate de vizita sa la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Omul de afaceri care controleaza postul de televiziune Antena 3 il lauda pe procurorul care l-a chemat si i-a impus controlul judiciar si face afirmatii despre oameni onesti in randul serviciilor secrete.

Ce spune Dan Voiculescu despre vizita de joi seara la DNA

Dan Voiculescu, fondatorul PC, a facut mai multe precizari in ceea ce priveste vizita sa la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de joi seara. Omul de afaceri care controleaza postul de televiziune Antena 3 il lauda pe procurorul care l-a chemat si i-a impus controlul judiciar si face afirmatii despre oameni onesti din randul serviciilor secrete.

Dan Voiculescu a fost citat la DNA in dosarul ICA

Dan Voiculescu a fost citat, joi dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit unor surse judiciare.

incercarile lui Dan Voiculescu sa scape de condamnare (VIDEO)

Dan Voiculescu apeleaza la un nou tertip pentru a trage de timp in dosarul ICA, in care este acuzat de fapte de coruptie. Pe motiv ca actualul complet de la Curtea de Apel Bucuresti nu ar fi impartial, pentru ca.

REVISTA PRESEI: Dan Voiculescu, cercetat pentru santaj dupa ce ar fi cerut si primit taxa de protectie

Adevarul deschide editia electronica de vineri cu un material despre un nou dosar pe numele lui Dan Voiculescu, acuzat ca ar fi primit 900. 000 de euro ca taxa de protectie. Jurnalul vorbeste despre un complet teleghidat in dosarul Telepatia. Gandul scrie despre subiectele si baremul la BAC pentru probele de geografie si biologie. Capital ne arata cum ii putem reclama pe teparii din asigurari. Evenimentul Zilei anunta ca un director la CFR Marfa este cercetat pentru furt din Tezaurul Romaniei. Iar Hotnews inchide revista presei de vineri cu un subiect despre Mircea Diaconu si decizia Curtii Constitutionale in privinta sa.

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar. Dosarul se judeca pe 8 iulie la Tribunalul Bucuresti

Dan Voiculescu a contestat masura controlului judiciar, luata de procurorii DNA in noul dosar in care este cercetat pentru santaj, dosarul urmand sa se judece in 8 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Dosarul a fost inregistrat vineri la Tribunalul Bucuresti, la o zi dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus ca Voiculescu sa fie cercetat sub control judiciar in noul dosar in care este acuzat de santaj.

Dosarul de santaj al lui Dan Voiculescu: Nelu Iordache i-ar fi dat lui Voiculescu 900 de mii de euro sub forma de contracte de publicitate

Omul de afaceri Nelu Iordache este cel care i-ar fi dat 900. 000 de euro, sub forma unor contracte de publicitate, lui Dan Voiculescu, potrivit uner surse judiciare citate de Digi 24. Nelu Iordache este unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj, alaturi de Octavian Cretu si Nicolae Palfi.

Dosarul ICA: Dan Voiculescu cere stramutarea procesului

Avocatul lui Dan Voiculescu cere Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea procesului in care se judeca dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), informeaza Realitatea TV.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu cere stramutarea dosarului la o alta instanta

Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut Curtii Supreme, miercuri, stramutarea dosarului ICA la o alta instanta de judecata. La termenul anterior, acest caz a fost preluat de un nou complet de judecata care a respins mai multe cereri inaintate de aparatori, inclusiv de recuzare a completului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )