Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit in tara

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit in tara

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Nu-i da romanului cat poate sa duca

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba.

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. UPDATE - Procurorul DNA a cerut joi, la Tribunalul Ilfov, sa fie facuta o noua expertiza psihologica in cazul lui Adrian Nastase si a.

Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Sper sa putem vorbi diseara

UPDATE - Sedinta privind eliberarea lui Adrian Nastase s-a incheiat. Nastase asteapta acum decizia judecatorilor in Penitenciarul Jilava. UPDATE - in fata instantei, fostul premier Adrian Nastase a afirmat.

Victor Ponta, despre eliberarea lui Adrian Nastase: Ma bucur fff mult (FOTO)

Presedintele PSD Victor Ponta s-a aratat foarte bucuros dupa ce a aflat vestea eliberarii conditionate a lui Adrian Nastase. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mesajul Ma bucur fff mult ca.

Dan Voiculescu, mesaj pe blog pentru Adrian Nastase: Ma bucur mult pentru tine si familia ta

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase. Omul de afaceri i-a transmis fostului premier un mesaj prin intermediul unei postari pe blog, in care ii spune ca se bucura pentru el.

Dan Voiculescu ii felicita, din inchisoare, pe Adrian Nastase pentru eliberare

Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA si inchis la Penitenciarul Rahova, a scris pe blogul personal, in urma cu putin timp, un mesaj de felicitare pentru Adrian Nastase care tocmai a fost eliberat conditionat de la Penitenciarul Jilava.

Dan Voiculescu, mesaj pentru Adrian Nastase: Traim intr-o dictatura care se apropie de final, vor fi multe de construit in tara noastra

Dan Voiculescu i-a transmis joi un mesaj lui Adrian Nastase, la putin timp dupa eliberarea acestuia din penitenciarul Jilava, afirmand ca dictatura se apropie de final si, dupa aceea, vor fi multe de construit in tara noastra.

Ponta: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa. Voiculescu: Traim intr-o dictatura care se apropie de final

Premierul Victor Ponta si-a exprimat bucuria pe pagina sa de Facebook fata de decizia judecatorilor de a-l elibera pe fostul premier Adrian Nastase.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza prima postare a lui Dan Voiculescu din inchisoare

Jurnalistul Grigore Cartianu va analiza, la Adevarul Live de la ora 11. 00, prima postare pe blog din inchisoare a mogulului Dan Voiculescu. Fondatorul trustului de presa INTACT preia, astfel, traditia epistolelor din spatele gratiilor de la fostul premier Adrian Nastase.

MOTIVELE contestatiei DNA impotriva eliberarii conditionate a condamnatului Adrian Nastase

Nastase nu-si recunoaste vinovatia, conditie esentiala pentru eliberarea conditionata. Cu toate acestea, Judecatoria Sectorului 4 a decis eliberarea condamnatului. in plus, comisia de eliberare de la penitenciar a recomandat eliberarea inainte ca Nastase sa primeasca sporul de pedeapsa de sase luni inchisoare, spor care arata gravitatea faptelor savarsite de condamnat. Aceste norme nerespectate atat de comisia de eliberari, cat si de instanta de la Judecatoria Sectorului 4 ar crea un precedent periculos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )