Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Voiculescu, mesaj pe blog pentru Adrian Nastase: Ma bucur mult pentru tine si familia ta

B1 B1,
Dan Voiculescu, mesaj pe blog pentru Adrian Nastase: Ma bucur mult pentru tine si familia ta

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase. Omul de afaceri i-a transmis fostului premier un mesaj prin intermediul unei postari pe blog, in care ii spune ca se bucura pentru el. continuă pe B1

Dan Voiculescu, mesaj pentru Adrian Nastase: Traim intr-o dictatura care se apropie de final, vor fi multe de construit in tara noastra

Dan Voiculescu i-a transmis joi un mesaj lui Adrian Nastase, la putin timp dupa eliberarea acestuia din penitenciarul Jilava, afirmand ca dictatura se apropie de final si, dupa aceea, vor fi multe de construit in tara noastra.

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Nu-i da romanului cat poate sa duca

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba.

Dan Voiculescu se bucura de eliberarea lui Adrian Nastase: Dictatura se apropie de final, vor fi multe de construit in tara

Dan Voiculescu se bucura pentru eliberarea fostului premier Adrian Nastase, potrivit unei postari scrise joi pe blogul presedintelui fondator al PC. Adriane, ma bucur mult pentru tine si familia ta. O vorba.

Dan Voiculescu ii felicita, din inchisoare, pe Adrian Nastase pentru eliberare

Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA si inchis la Penitenciarul Rahova, a scris pe blogul personal, in urma cu putin timp, un mesaj de felicitare pentru Adrian Nastase care tocmai a fost eliberat conditionat de la Penitenciarul Jilava.

Victor Ponta, despre eliberarea lui Adrian Nastase: Ma bucur fff mult (FOTO)

Presedintele PSD Victor Ponta s-a aratat foarte bucuros dupa ce a aflat vestea eliberarii conditionate a lui Adrian Nastase. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mesajul Ma bucur fff mult ca.

Tribunalul Ilfov judeca contestatia procurorilor la decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase

Zi decisiva pentru Adrian Nastase. Judecatorii Tribunalului Ilfov discuta joi contestatia procurorilor privind decizia magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4, care au admis pe 23 iulie, ca Adrian Nastase.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza prima postare a lui Dan Voiculescu din inchisoare

Jurnalistul Grigore Cartianu va analiza, la Adevarul Live de la ora 11. 00, prima postare pe blog din inchisoare a mogulului Dan Voiculescu. Fondatorul trustului de presa INTACT preia, astfel, traditia epistolelor din spatele gratiilor de la fostul premier Adrian Nastase.

FOTO Ponta pe Facebook: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!

Premierul Victor Ponta a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj legat de eliberarea fostului premier Adrian Nastase din penitenciar: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in seara aceasta alaturi de familia sa!.

Victor Ponta: Ma bucur fff mult ca Adrian Nastase va fi in aceasta seara alaturi de familie

Premierul Victor Ponta a postat un scurt mesaj pe contul sau Facebook in care isi exprima bucuria fata de eliberarea conditionata a fostului premier Adrian Nastase.

Dan Voiculescu, prima postare pe blog de cand se afla in inchisoare

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA , a postat primul mesaj pe blog de cand cand se afla dupa gratii, in care arata ca va continua sa apere libertatea presei si sa lupte impotriva dictaturii lui.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )