Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar. intr-o postare pe blogul personal, presedintele fondator al Partidului Conservator sustine ca Basescu a aruncat tara in haos si ca. continuă pe Antena3

Politic Show: Elena Udrea: Dan Voiculescu stia despre Ponta ca a fost ofiter acoperit; Cine este Valer Marian, senatorul care a spus primul ca Ponta ar fi ofiter acoperit; Liberalii critica Masterplanul lui Ioan Rus

Sova, intrebat daca PSD ia in calcul suspendarea lui Basescu: E atributia Parlamentului. Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a fost intrebat daca PSD. Geoana: Basescu da o lovitura grea credibilitatii sistemului de forta al statului roman. Presedintele Traian Basescu da, la final de mandat, o lovitura.

Felix Rache despre declaratiile lui Traian Basescu, privind ofiterul sub acoperire: Nu mi s-a parut delir, mi s-a parut trotil

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. intrebat daca faptul ca Victor Ponta a fost si ofiter acoperit si procuror nu este o.

Felix Rache despre declaratiile lui Traian Basescu, privind ofiterul sub acoperire: Nu mi s-a parut delir, mi s-a parut trotil!

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE intre 1997 si 2001. intrebat daca faptul ca Victor Ponta a fost si ofiter acoperit si procuror nu este o.

Traian Basescu: Serviciile secrete au devenit extrem de puternice si tentatia oricarui serviciu e sa acapareze cat mai multa influenta. Controlul parlamentar, foarte slab, trebuie regandit

Presedintele Traian Basescu a avertizat ca, in prezent, controlul parlamentar asupra serviciilor de informatii este foarte slab si a cerut ca, imediat dupa alegerile prezidentiale, sa se gandeasca un sistem mult mai complex de control, care sa fie adaptat capacitatii formidabile pe care au dobandit-o SRI si SIE sub mandatul sau.

Acuzatiile disperate ale lui Traian Basescu au facut inconjurul lumii. Campania prezidentiala din Romania, intr-un punct de fierbere

Presa din intreaga lume a vuit despre acuzatiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit caruia premierul Victor Ponta a fost ofiter sub acoperire. Agentia de stiri Reuters a punctat ca presedintele.

Aproape jumatate de milion de romani au urmarit la Realitatea TV declaratiile lui Traian Basescu referitoare la Ponta-SIE

Emisiunea lui Rares Bogdan de luni seara, in cadrul careia Traian Basescu a facut afirmatiile privind statutul lui Victor Ponta de fost ofiter sub acoperire, a fost urmarita de aproape jumatate de milion de romani, potrivit Paginademedia. ro. Pe intervalul emisiunii, la nivel national, Realitatea TV s-a clasat pe locul cinci in clasamentul audientelor, dupa Antena 1, care a difuzat Hell's Kitchen, apoi Un show pacatos.

Ce spune presa straina cu privire la dezvaluirile lui Traian Basescu despre Ponta

Dezvaluirile lui Traian Basescu cu privire la activitatea de ofiter sub acoperire a premierului Victor Ponta au fost preluate de principalele agentii de presa straine, care au prezentat si scandaluri anterioare de spionaj.

Curtea de Apel judeca contestatiile depuse de Dan Voiculescu si Sorin Pantis in dosarul Telepatia

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatiile in anulare depuse de Dan Voiculescu si Sorin Pantis in dosarul Telepatia. Dan Voiculescu a cerut anularea sentintei de 10 ani de inchisoare cu executare,.

Curtea de Apel a admis contestatia in anulare a lui Dan Voiculescu. Judecatorii vor lua in discutie anularea pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu contestatia in anulare formulata de Dan Voiculescu impotriva deciziei prin care a fost condamnat la 10 de inchisoare in dosarul ICA. Cererea va fi discutata pe 11 noiembrie.

Dan Voiculescu poate contesta condamnarea la 10 ani de inchisoare: Procesul se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu contestatia in anulare depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )