Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dana Ababei, presedinte ANEVAR: Pretul cel mai scazut nu poate fi niciodata un criteriu adecvat de alegere intr-o evaluare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dana Ababei, presedinte ANEVAR: Pretul cel mai scazut nu poate fi niciodata un criteriu adecvat de alegere intr-o evaluare

Exista foarte multe licitatii, atat in domeniul public cat si privat, in cadrul carora criteriul de selectie pentru servicii de evaluare, ca si in cazul altor profesii liberale, este pretul cel mai scazut, care nu nu este si nu poate fi. continuă pe Wall-Street Ro

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Medicul Monica Pop, despre cel mai socant caz cu care s-a confruntat: A venit cu ochiul scos in pumn

Invitata in emisiunea Editie speciala Monica Pop a dezvaluit cel mai socant caz cu care s-a confruntat in cariera sa de medic. Unul dintre cele mai ingrozitoare cazuri pe.

Cel mai mare avion amfibiu din lume la primul sau zbor (VIDEO)

China socheaza din nou. De aceasta data, cu cel mai mare avion amfibiu aflat in productie in intreaga lume. Aeronava AG600. inaugurata de curand, are o amplitudine a aripilor de aproape 4.

Tara care a dublat pretul benzinei, peste noapte. Este cel mai mare exportator de petrol din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol,.

Nu ai sa ghicesti niciodata ce fiinte au cel mai puternic instinct sexual de pe Pamant. Ce fac in timpul momentelor intime este incredibil

Surprizele nu au incetat aici. Pe masura ce studiul despre viata intima a acestor insecte avansa, cercetatorii au mai facut o descoperire neasteptata: se pare ca aceste insecte cauta momentele intime nu.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )