Libnet.ro
UNICEF

08:30

Medicul Monica Pop, despre cel mai socant caz cu care s-a confruntat: A venit cu ochiul scos in pumn

Antena3 Antena3,
Medicul Monica Pop, despre cel mai socant caz cu care s-a confruntat: A venit cu ochiul scos in pumn

Invitata in emisiunea Editie speciala Monica Pop a dezvaluit cel mai socant caz cu care s-a confruntat in cariera sa de medic. Unul dintre cele mai ingrozitoare cazuri pe. continuă pe Antena3

Anuntul de ultima ora facut de medicul Monica Pop. Sunt in pericol toti

Medicul Monica Pop a anuntat ca un medic sef UPU a ajuns la spitalul Matei Bals, din cauza rujeolei. Sunt in pericol toti care vin in sala de asteptare si trec pe langa ei! Sint.

Revelionul comunist vs Revelionul capitalist. Medicul Monica Pop, dezvaluiri inedite. Cum a ajuns in portbagajul unei masini

Cum arata Revelionul comunist in comparatie cu Revelionul Capitalist? Medicul Monica Pop a dezvaluit in emisiunea Editie speciala ca nu era nicio diferenta si ca lumea petrecea.

Cel mai mare avion amfibiu din lume la primul sau zbor (VIDEO)

China socheaza din nou. De aceasta data, cu cel mai mare avion amfibiu aflat in productie in intreaga lume. Aeronava AG600. inaugurata de curand, are o amplitudine a aripilor de aproape 4.

Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Popeye avea dreptate in legatura cu spanacul: e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per.

RAPORT: Cannabisul, cel mai consumat drog in Romania, urmat de substantele psihoactive, cocaina si ecstasy; consumul de droguri a crescut fata de anii trecuti

Cannabisul continua sa fie cel mai consumat drog in Romania, urmat de noile substante psihoactive, cocaina si LSD, ecstasy, ciupercile halucinogene si heroina, arata raportul Agentiei Nationale Antidrog ANA) privind situatia drogurilor din Romania. Potrivit acestuia, desi Romania se numara printre tarile europene cu cel mai scazut consum de droguri, fiind pentru majoritatea drogurilor sub media europeana, consumul de droguri a crescut de la ultimul studiu realizat in 2013, potrivit news. ro.

Sharapova dezvaluie sursa rivalitatii cu Serena Williams: Pentru asta ma uraste cel mai mult

Maria Sharapova povesteste in autobiografia cu titlul Unstoppable: My Life So Far un episod interesant despre care afirma ca ar sta la originea rivalitatii cu Serena Williams.

VIDEO. Cel mai viralizat clip al anului in Italia! Ce face aceasta prezentatoare TV, desi stie ca este filmata

Barbara Francesca Ovieni se afla in direct si vorbea despre cunoscutul forbalist Cristiano Ronaldo, cand s-a gandit sa isi aranjeze rochita. Gestul sau a fost insa mai amplu.

E OFICIAL: Cannabisul ramane cel mai consumat DROG din Romania! (RAPORT)

Canabisul ramane in topul celor mai consumate droguri din Romania, secondat de noile substante psihoactive NSP) - 2,5%, potrivit unei sinteze a Raportului national privind situatia drogurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )