Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai mare avion amfibiu din lume la primul sau zbor (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai mare avion amfibiu din lume la primul sau zbor (VIDEO)

China socheaza din nou. De aceasta data, cu cel mai mare avion amfibiu aflat in productie in intreaga lume. Aeronava AG600. inaugurata de curand, are o amplitudine a aripilor de aproape 4. continuă pe B1

Hit Revelion 2018: Carlas Dreams, Loredana, Andra, Delia, Holograf si multi altii, la cea mai mare petrecere de din Capitala

Bucurestenii care nu vor pleca din Capitala noaptea dintre ani pot alege sa-si petreaca Revelionul la cea mai mare petrecere a anului. Este vorba despre Hit Revelion 2018 care ii aduce duminica, 31 decembrie,.

CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume (FOTO)

Ce mai fac oamenii de stiinta cand se plictisesc? De pilda, carti postale. Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume a fost confectionata de cercetatorii din Marea Britanie, care spun ca 200 de mi.

Sarbatoreste Revelionul cu stil: Top 5 cele mai bine vandute branduri de sampanie din lume

Trecerea dintre ani poate fi imaginata cu greu de majoritatea petrecaretilor fara ca dopul unei sticle de sampanie sa tasneasca. In cazul in care nu stii cu ce sa te delectezi de Revelion, iata topul celor mai vandute brand-uri din lume.

Virgil van Dijk a devenit cel mai scump fundas din lume: Southampton il transfera la Liverpool pentru 75 de milioane de lire sterline

Fotbalistul Virgil van Dijk, in varsta de 26 de ani, a devenit cel mai scump fundas din lume, gruparea Southampton ajungand, miercuri, la un acord cu Liverpool, conform caruia il va transfera pe olandez la echipa lui Jurgen Klopp in schimbul sumei de 75 de milioane de lire sterline, la 1 ianuarie, relateaza BBC.

O echipa de alpinisti polonezi vrea sa devina prima din lume care ajunge iarna pe varful K2

O echipa formata din 13 alpinisti polonezi incearca o premiera, propunandu-si sa atinga in sezonul de iarna al doilea cel mai inalt varf din lume, K2. Muntele a fost urcat de doar 300 de oameni, in timp ce pe Everest au ajuns peste 4. 000, dar nimeni nu a reusit sa ajunga iarna in varf din cauza dificultatilor ce tin de temperatura, teren si vant, scrie National Geographic. Oamenii au ajuns in spatiu si au pus piciorul pe luna, dar nimeni nu a stat iarna pe varful K2, spune Micha322; Leksi324;ski, purtator de cuvant al expeditiei.

Acesta este cel mai sanatos aliment. Daca il consumi zilnic, nu o sa ai nevoie de medic

Popeye avea dreptate in legatura cu spanacul: e cel mai sanatos aliment din lume. La fel si alte vegetale cu frunze de culoare verde inchis. Acestea ofera cei mai multi nutrienti per.

Ofertele publice initiale au atins in 2017 cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara

Bursele din intreaga lume au atras in 2017 cel mai ridicat numar de oferte publice initiale care au avut loc dupa criza financiara globala, relansarea activitatilor in Statele Unite si numarul record al tranzactiilor de acest tip din China temperand ingrijorarile referitoare la scaderea interesului companiilor pentru listarea pe pietele de capital.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel de dupa 2014, dupa ce un producator chinez a oprit activitatea

Cotatia cuprului la bursa londoneza LME a atins, ieri, cea mai ridicata valoare de dupa 2014, dupa ce autoritatile chineze au ordonat celui mai mare producator local sa inceteze activitatea pentru a diminua poluarea aerului, o decizie care a dat un nou impuls acestui metal care, in 2017, a fost influentat, atat de optimismul cu privire la evolutia cererii, cat si de intreruperile de productie la minele de cupru, transmite Bloomberg.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, anul acesta

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si politice, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Retrospectiva 2017: Pretul carburantilor in Romania, mai mare decat media europeana

Pretul fara taxe al carburantilor in Romania a continuat sa fie si in acest an mai mare decat media la nivelul Uniunii Europene, in timp ce taxele aplicate de stat sunt printre cele mai mici din spatiul comunitar, dupa cum reiese din informatiile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )