Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dana Grecu este insarcinata: Ma rog la Dumnezeu sa pot duce sarcina la capat

Adevărul Adevărul,
Dana Grecu este insarcinata: Ma rog la Dumnezeu sa pot duce sarcina la capat

Dana Grecu, in varsta de 40 de ani, este insarcinata cu al treilea copil, dupa ce la inceputul acestui an a anuntat ca a divortat dupa 20 de ani. continuă pe Adevărul

Dana Grecu este iNSARCINATA. Bomba in showbiz! MA ROG la Dumnezeu sa

Dana Grecu este insarcinata, anuntul fiind facut de realizatoarea tv in emisiunea Dincolo de aparente. Aceasta a marturisit ca se teme de aceasta perioada, din cauza varstei. Sa stii ca.

Dana Chera este insarcinata. Anuntul momentului

Dana Grecu, devenita recent Chera, traieste una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii! Ajunsa la varsta de 40 de ani, trecuta recent printr-un divort, jurnalista ne da acum o veste la care.

Elena Basescu este insarcinata. Va naste peste trei luni. Cine e tatal copilului?

Elena Basescu a recunoscut ca este insarcinata, dupa ce au aparut zvonuri in acest sens in presa. Fiica fostului presedinte va deveni mama pentru a treia oara in aceasta primavara. Iata cine este tatal copilului.

Dezvaluiri exclusive din viata Elenei Basescu! Cum a primit vestea ca este insarcinata si de ce iubitul ei a fost al doilea barbat care a aflat

Elena Basescu este extrem de fericita in relatia pe care o are cu tatal viitorului ei copil, Catalin. Cu toate acestea, vestea ca este insarcinata, spun surse apropiate Elenei nu a ajuns, prima oara, la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )