Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dancila: Nu am fost invitata la summit-ul de la Sibiu. E greu de inteles si nepotrivit

Hotnews Hotnews,
 Dancila: Nu am fost invitata la summit-ul de la Sibiu. E greu de inteles si nepotrivit

Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu de saptamana viitoare. A confirmat-o chiar premierul care a comentat ca i se pare greu de inteles si nepotrivit ca tocmai cei care au muncit atat pentru Romania, care au atras atatea aprecieri sa nu fie invitati la summit. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Nu am fost invitata inca la Summit-ul de la Sibiu. Mi se pare nepotrivit (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat vineri ca nu a fost invitata la la Summit-ul UE de pe 9 mai, care va avea loc la Sibiu. Sefa Guvernului a precizat ca i se pare nepotrivit ca nici ea si nici membrii cabinetului sau nu.

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )