Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila i raspunde lui Iohannis: Guvernul e pregatit pentru a prelua Presedintia Consiliului UE. i cer presedintelui sa se abtina de la declaratii care fac rau Romniei

Hotnews Hotnews,
 Dancila i raspunde lui Iohannis: Guvernul e pregatit pentru a prelua Presedintia Consiliului UE. i cer presedintelui sa se abtina de la declaratii care fac rau Romniei

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca Guvernul este pregatit pentru a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene si i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei. il rog pe domnul presedinte sa nu mai iasa cu astfel de declaratii, pentru ca trebuie sa existe un consens, iar eu tin la acest consens, a declarat Dancila. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei. Trebuie inlocuit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa plecarea din Guvernul Dancila a ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, ca lucrurile au luat-o razna la Palatul Victoria si ca Romania nu este pregatita pentru preluarea, peste mai.

Ecaterina Andronescu ii raspunde lui Iohannis privind propunerea de a fi ministru al Educatiei: Nu alerg dupa functii

Ecaterina Andronescu i-a raspuns presedintelui Klaus Iohannis dupa ce aceasta a intrebat de ce este acum propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei dupa ce in urma cu putin timp critica vehement Guvernul.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila, un accident al democratiei romanesti. Trebuie inlocuit. Nu suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei Consiliului UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este ingrijorat de faptul ca Romania nu este pregatita sa preia, de la 1 ianuarie, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, seful statului a.

Dragnea i raspunde lui Iohannis: Presedintele aduce deservicii majore Romniei

Liviu Dragnea sustine ca presedintele Iohannis aduce deservicii majore Romaniei cand afirma ca nu este pregatita de preluarea presedintiei Consiliului UE. Acest lucru e incalificabil, a spus seful PSD.

Premierul Dancila, apel catre Iohannis: il rog sa nu mai iasa cu declaratii care fac rau Romaniei

Viorica Dancila a facut declaratii, marti la sediul PSD. Premierul face un apel la presedintele Iohannis si il roaga sa inceteze cu disputele politice, care fac rau romanilor. Cred cu tarie si am.

Klaus Iohannis: Guvernul actual este un accident al democratiei romanesti. Lucrurile au luat-o razna

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca guvernul actual este un accident al democratiei romanesti. Potrivit presedintelui, necesitatea politica este inlocuirea acestui accident. Nu exista.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )