Libnet.ro
UNICEF

09:00

Daniel Barbu, nu-ti crapa obrazul de rusine cand te privesti in oglinda?

Adevărul Adevărul,
Daniel Barbu, nu-ti crapa obrazul de rusine cand te privesti in oglinda?

De cand te-a uns partidul ministru al Culturii n-ai avut o singura initiativa care sa vina in sprijinul Culturii, a institutiilor culturale, a creatorilor. Ai asistat mut si orb la toate mutilarile la care au fost supuse putinele fonduri destinate Culturii de un guvern mincinos, corupt si incompetent,. continuă pe Adevărul

DANIEL BARBU, NU-TI CRAPA OBRAZUL DE RUSINE CAND TE PRIVESTI iN OGLINDA?

De cand te-a uns partidul ministru al Culturii n-ai avut o singura initiativa care sa vina in sprijinul Culturii, a institutiilor culturale, a creatorilor. Ai asistat mut si orb la toate mutilarile la care au fost supuse putinele fonduri destinate Culturii de un guvern mincinos, corupt si incompetent,.

Crin Antonescu cere demisia ministrului Culturii, Daniel Barbu.

Crin Antonescu cere demisia minustrului Culturii, Daniel Barbu, pentru declaratiile facute cu privire la fondurile pentru SIDA, in urma cu trei zile. Citeste si: UPDATE. CNCD il va ancheta pe Barbu pentru declaratia privind bolnavii de HIV Nu am apucat din cauza agendei sa discut cu domnul ministru Barbu acest lucru, dar punctul meu de vedere este ca asa ceva, ca asemenea declaratii ca sunt de natura sa genereze demisia ministrului, demisia dintr-o functie de ministru nu este o dezonoare, a .

Ma trec fiorii: Daniel Barbu, Shakespeare si SIDA

Nu mai este vorba de ignarul domn Dan Sova si declaratiile sale negationiste. De data aceasta a grait insusi ministrul culturii, renumit politolog si profesor, Daniel Barbu. Am citit de cateva ori ce-a avut de spus. Este de-a dreptul siderant. Dl Barbu crede ca se cheltuieste excesiv pentru prevenirea si tratarea SIDA si ca din reducerea bugetului alocat in aceasta directie s-ar putea pune in scena magnifice spectacole Shakespeare. Nu este vorba aici de o hiper-interpretare: declaratia este deopotriva absurda si obscena.

Basescu: Daniel Barbu are un handicap sufletesc. Trebuie sa plece de la minister!

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la postul B1 TV, ca Daniel Barbu ar trebui sa demisioneze din fruntea Ministerului Culturii, pentru ca are un handicap sufletesc.

Traian Basescu: Daniel Barbu are un handicap sufletesc. Ponta trebuia sa-l demita imediat

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat, miercuri seara, pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, drept un om cu un handicap sufletesc. Seful statului sustine ca premierul Victor Ponta trebuia sa-l destituie.

Traian Basescu: Daniel Barbu are un handicap sufletesc, nu-i poti pretinde demisia. Ponta trebuia sa-l destituie imediat

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat, miercuri seara, pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, drept un om cu un handicap sufletesc. Seful statului sustine ca premierul Victor Ponta trebuia sa-l destituie.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, un alt nume vehiculat este cel al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu.

Crin Antonescu, despre afirmatiile ministrului Culturii, Daniel Barbu: Asemenea declaratii sunt de natura sa genereze demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca declaratiile ministrului Culturii, Daniel Barbu, pe tema banilor alocati combaterii si prevenirii virusului HIV sunt de natura sa genereze demisia unui ministru, indiferent de meritele acestuia, scrie Agerpres.

Pacientii cu HIV/SIDA sunt jigniti de declaratiile facute luni de ministrul Culturii, Daniel Barbu

Pacientii cu HIV/SIDA care primesc tratament prin intermediul programului national se declara jigniti de afirmatiile ministrului Daniel Barbu, potrivit cauria banii alocati programelor anti-HIV reprezinta jumatate din bugetul programelor alocat Ministerului Culturii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )