Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Hotnews Hotnews,
 Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu / Vlad Nistor si Ben-Oni Ardelean, de asemenea in carti

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, alte nume vehiculate sunt cele ale deputatului Vlad Nistor si al senatorului Ben-Oni Ardelean. Vezi in articol cine este Gigel Stirbu. continuă pe Hotnews

Gigel Stirbu, cotat in PNL cu cele mai multe sanse la Ministerul Culturii. Se asteapta demisia lui Daniel Barbu

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel-Sorinel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a actualului ministru Daniel Barbu, au declarat pentru Mediafax surse din PNL. Potrivit unor surse HotNews. ro, un alt nume vehiculat este cel al senatorului liberal Ben-Oni Ardelean.

Guvernul majoreaza salariile din cele mai multe autoritati de management pentru fondurile UE, inclusiv pentru combaterea coruptiei

Salariile angajatilor celor mai multe Autoritati de Management pentru Programele Operationale vor fi majorate pana la nivelul de salarizare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, unul dintre efectele urmarite de Guvern fiind combaterea coruptiei in domeniu.

Guvernul majoreaza salariile din cele mai multe autoritati de management pentru fondurile UE, inclusiv pentru a combate coruptia

Salariile angajatilor celor mai multe Autoritati de Management pentru Programele Operationale vor fi majorate pana la nivelul de salarizare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, unul dintre efectele urmarite de Guvern fiind combaterea coruptiei in domeniu.

Topul oraselor cu cele mai multe centrale termice instalate si de ce aleg romanii centralele ...

Tot mai multi romani opteaza pentru un sistem individual de incalzire, iar numarul judetelor unde se va renunta complet la sistemul centralizat este in continua crestere. Brasov, Cluj si Iasi sunt primele in topul judetelor cu debransari masive de la sistemul centralizat de incalzire in ultimii 10 ani, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo Romania. Ultimii 10 ani au adus debransari importante de la sistemul centralizat, in favoarea sistemelor individuale de incalzire. Astfel, .

Surse: PNL are deja un inlocuitor pentru Daniel Barbu. Iata cine este liberalul favorit pentru Cultura

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, este cotat cu cele mai multe sanse in cadrul PNL pentru a prelua mandatul de ministru al Culturii, fiind asteptata demisia din functie a.

Top 10: cele mai ravnite masini lansate in 2013

In acest an au fost lansate pe piata romaneasca mai multe modele exclusiviste, cu preturi care variaza intre 30. 000 euro si 230. 000 de euro cu TVA - masini cu multi cai putere, pe benzina dar si electrice. Wall-Street. ro va prezinta 10 modele noi pe.

Explozie la o fabrica din Plopeni, judetul Prahova. Mai multe persoane au fost ranite

O explozie urmata de incendiu a avut loc miercuri dupa-amiaza la o fabrica din localitatea prahoveana Plopeni Sat. Mai multe persoane au fost ranite sau au suferit intoxicatii cu fum. Opt ambulante au fost.

Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal, sustin mai multe organizatii

Mai multe organizatii non-guvernametale trag un semnal de alarma si cer public Presedintelui Romaniei sa nu promulge legea prin care au fost reintroduse in Codul Penal infractiunile de insulta si calomnie.

Mii de oameni s-au luat la bataie cu politistii in mai multe orase din Italia

Batai in strada in Italia! Mii de oameni s-au luat la bataie cu politistii in mai multe orase din Peninsula. Italienii au iesit in strada in marile orase pentru a cere demisia Guvernului, nemultumiti.

Veste REA din partea meteorologilor. Ce se intampla azi in mai multe zone din tara

Meteorologii au dat o avertizare now casting de vreme rea pentru mai multe zone din tara. Aici vantul va sufla cu putere, viscolind zapada:.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )