Libnet.ro
UNICEF

11:30

Daniel Constantin, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: A incercat sa-si asigure presedintia calcand pe onoare si respect

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: A incercat sa-si asigure presedintia calcand pe onoare si respect

Calin Popescu a incercat sa-si asigure presedintia ALDE dand din coate impotriva celor care i-au fost alaturi, calcand pe onoare si respect si, mai mult, intreband apoi de ce. continuă pe Antena3

Daniel Constantin, atac furibund pe Facebook

Daniel Constantin afla astazi daca va fi exclus din ALDE. Congresul va dura doua zile si tot mai multe voci din partid spun ca se va cere excluderea lui Constantin. in prima zi a congresului, formatiunea va.

Vicepresedintele PMP, atac dur la adresa lui Robert Turcescu: Plangea in birou

Vicepresedintele PMP Radu Cristescu a lansat un atac dur la adresa lui Robet Turcescu, dupa ce fostul ziarist a criticat amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii. Cu un an inainte se.

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca intarzie nepermis de mult pachetul de legi privind codurile penale. Presedintele social.

A doua zi de Congres ALDE. Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin, absent

In a doua zi a Congresului ALDE, Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin si cei cativa oameni parlamentari din ALDE pe care ii mai controleaza sunt absenti de la Congres si asteapta ca tribunalul sa anulze alegerile de azi. Ieri, Calin Popescu Tariceanu si-a mintit in fata partidul spunandu-le delegatilor ca ALDE a iesit pe locul trei la alegerile parlamentare, cand, de fapt, a iesit abia pe cinci.

Calin Popescu-Tariceanu: Ma doare tradarea lui Daniel Constantin, dar este un episod incheiat. Liderul ALDE i-a comparat pe Coldea si Kovesi cu binomul comunist Ceausescu si Lenuta

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, sambata, la congresul ALDE, ca se uita cu regret la PNL, adaugand ca este convins ca ALDE ii va surclasa pe liberali la urmatoarele alegeri. in legatura cu Daniel Constantin, el a precizat ca il doare tradarea sa, dar este un capitol incheiat, potrivit News. ro.

Daniel Constantin, despre Tariceanu: Prin miciuna incearca sa acopere abuzurile sale

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, spune ca regreta sa constate ca dupa congresul partidului, pe care l-a contestat in instanta, Calin Popescu Tariceanu nu a inteles nimic din criticile privind comportamentul sau politic si ca noul lider al formatiunii incearca, prin minciuna, sa acopere abuzurile pe care le face.

Tariceanu: Ma doare tradarea lui Daniel Constantin, dar este un episod incheiat

Corpresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, de la tribuna congresului formatiunii, ca il doare faptul ca fostul sau partener din conducerea partidului, Daniel Constantin, se afla printre cei care ataca din interior ALDE si ca tradarea acestuia reprezinta un episod trist, dar incheiat.

Ma doare tradarea lui Daniel Constantin, dar este un episod incheiat

Corpresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, de la tribuna congresului formatiunii, ca il doare faptul ca fostul sau partener din conducerea partidului, Daniel Constantin, se afla printre cei care ataca din interior ALDE si ca tradarea acestuia reprezinta un episod trist, dar incheiat.

Tariceanu, deranjat de intrebarile presei despre contestarea Congresului in instanta: Gata, alta intrebare/ Despre Daniel Constantin: Ramane simplu membru. Nu ma intereseaza subiectul

Calin Popescu-Tariceanu, copresedintele ALDE care urmeaza sa devina cel mai probabil presedinte unic al partidului la Congresul de sambata, s-a aratat deranjat vineri de intrebarile jurnalistilor pe tema contestarii la tribunal a organizarii Congresului precum si pe tema inca liderului Daniel Constantin. Nu va imaginati ca alegerile intr-un partid sunt decise de instanta. Alte intrebari daca aveti le-a spus Tariceanu jurnalistilor.

Daniel Constantin, inainte de Congresul ALDE: Abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om

Daniel Constantin scrie pe Facebook, cu doua ore inainte de debutul Congresului ALDE, ca ar vineri ar fi trebuit sa fie o zi in care partidul sa iasa intarit, insa a fost transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne. Constantin, care este copresedinte ALDE inca dar caruia partidul i-a retras sprijinul politic pentru functia de ministru, confirma si faptul ca nu va participa la Congresul despre care spune ca este nestatutar si convocat pentru a servi interesului unui singur om, referindu-se la Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )