Libnet.ro
UNICEF

08:30

Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi cotat la bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi cotat la bursa

Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi cotata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi listat la bursa

Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi listata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Daniel Tudor, vicepresedinte ASF: Intentionez sa propun actionarilor PAID inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale

Intentionez sa propun actionarilor PAID, societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor, inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale, a declarat marti Daniel Tudor, vicepresedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Listarea ar duce la o mai buna capitalizare si ;la un control mai bun al societatii, a spus Tudor. Acesta a subliniat ca PAID are in prezent resurse pentru a plati despagubirile in cazul unei catastrofe naturale.

ASF ar putea introduce fransiza la asigurarea obligatorie pentru locuinte.

Proprietarii care incheie polite obligatorii de asigurare pentru locuinte ar putea fi obligati sa acopere o parte din despagubiri, in limita unei sume, prin acceptarea unei fransize, a declarat vicepresedintele ASF, Daniel Tudor. El a precizat ca o decizie in acest sens ar putea fi adoptata peste sase luni, dupa analiza istoricului daunelor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor PAID). Citeste si: De ce e importanta asigurarea locuintei Exista situatii cand cheltuielile legate de .

ASF viseaza la...cai verzi: Nu excludem o listare pe Bursa a PAID

Daniel Tudor, vicepresedinte asigurari in cadrul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara a declarat ca societatea care emite polite obligatorii de asigurare a locuintei - PAID - ar putea fi listat la bursa, in vederea cresterii capitalizarii si a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )