Libnet.ro
UNICEF

23:15

Daniel Zamfir: Tariceanu s-a intalnit pe ascuns cu Orban si cu Turcan

Hotnews Hotnews,
 Daniel Zamfir: Tariceanu s-a intalnit pe ascuns cu Orban si cu Turcan

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi, la Antena 3, ca il stia pe Calin Popescu Tariceanu drept un om echilibrat, insa in ultima luna acesta s-a logodit cu pro Romania si s-a intalnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, ceea ce e socant, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Senatorul Daniel Zamfir, dezvaluiri incendiare: Tariceanu a avut intalniri pe ascuns cu Ludovic Orban si Raluca Turcan!

Senatorul Daniel Zamfir nu este de acord cu alianta dintre ALDE si Pro Romania. Acesta a declarat joi seara, la Antena 3, ca partidul trebuie salvat. Eu nu vreau sa stau la masa cu domnul Ponta si.

Senatorul Daniel Zamfir isi retrage proiectul de lege anti-camatarie

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, cunoscut ca promotorul unor proiecte controversate isi retrage unul dintre proiectele depuse in iunie 2019, cel privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica. Proiectul legii anti-camatarie poate fi citit aici. Reamintim ca acest proiect reuneste alte 3 proiecte mai vechi pe care Curtea Constitutionala le invalidase. De asemenea, proiectul primise aviz negativ din partea Consiliului Economic si Social, dar nu este clar ce l-a determinat pe senator sa decida retragerea lui. Pentru moment, Daniel Zamfir nu a putut fi contactat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )