Libnet.ro
UNICEF

10:15

Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Darie Cristea, la Adevarul Live: Ceausescu a lasat impresia ca a imbracat cel mai bine haina prezidentiala

Sociologul Darie Cristea alaturi de jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu au dezbatut, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: De ce romanii inca il mai vad pe Ceausescu drept cel mai potrivitpresedinte

Sociologul Darie Cristea si jurnalistul Dan Marinescu dezbat, de la ora 14. 00, la emisiunea Adevarul Live, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP, care arata ca, in opinia romanilor, Nicolae Ceausescu a fost personajul cel mai potrivit pentru a ocupa functia de presedinte al Romaniei.

Adevarul Live, despre profilul viitorului presedinte: Sondajele ne arata un presedinte mai degraba de stanga, ceea ce il avantajeaza pe Victor Ponta

Romanii vor la Cotroceni un presedinte tanar, etnic roman, care sa aiba experienta si care sa nu fie neaparat adversarul lui Traian Basescu, arata un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda Adevarul. Despre toate aceste trasaturi au discutat jurnalistii Calin Nicolescu si Darie Cristea, sociolog Inscop.

Putem invata sa fim fericiti? Lectii de peste hotare, la Adevarul Live, de la 15.00

Intr-o societate setata pe repede inainte, fericirea e un lux sau un obiectiv greu de atins, la care multi deja nu se mai gandesc. Specialistii romani si straini sustin insa ca fericirea se poate invata, schimband abordarea. Despre studiul fericirii, in Romania si peste hotare, discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

De ce in Romania, bolnavii ajung sa dea in judecata statul pentru dreptul la viata? Dezbatere Adevarul Live, de la ora 13.00

Viata nu poate astepta, mai ales in cazul pacientilor cu unele boli rare care necesita tratamente scumpe si urgente. Vorbim, la Adevarul Live, despre un subiect de multe ori evitat, fiind considerat o nisa: bolile rare, care, in ciuda preconceptiilor, nu sunt chiar atat de rare. Afecteaza aproximativ 1,3 milioane de romani.

Cine ne cauta la internet? Unde este etica in securitatea cibernetica, la Adevarul Live, de la 12.00

Legea privind inregistrarea utilizatorilor de cartele pre-pay si de retele wi-fi ar incalca dreptul la viata privata, sustin opt ONG-uri din Romania. Ce presupune un astfel de act normativ si care sunt consecintele sale ne spun astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, Bogdan Manolea, director executiv al Asociatiei pentru Tehnologie si internet, si Constantin Vica, cercetator la Centrul de Etica Aplicata, Universitatea din Bucuresti.

Cine are nevoie de Muzeul Comunismului in Romania? Despre dreptul la memorie, la Adevarul Live, de la ora 11.00

La 25 de ani de la Revolutie, cui mai foloseste un muzeu al comunismului? Radu Preda, presedinte executiv al IICCMER, si Cosmin Budeanca, director general al IICCMER, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dreptul la memorie. Cum transmitem mostenirea regimului de trista amintire, in prima campanie Adevarul si IICCMER despre Muzeul Comunismului din Romania.

Adevarul Live de la ora 15.00, cu o autoare de teatru aplaudata la New York si la Bucuresti

Astazi, de la ora 15. 00, invitata lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live este Saviana Stanescu, scriitoare americana de origine romana, ale carei piese de teatru sunt aplaudate pe scenele din Statele Unite si nu numai.

Vicepresedintele PNL Virgil Popescu, despre principalele obstacole in fuziunea PNL-PDL, la Adevarul Live de la 12.00

Vicepresedintele PNL Virgil Popescu este invitat la Adevarul Live de la ora 12. 00, unde va discuta despre fuziunea PNL-PDL, despre dezbaterile de la Cotroceni dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul de Finante Ioana Petrescu, dar si despre alte teme fierbinti, alaturi de Calin Nicolescu, redactorul-sef adjunct al Adevarul.

Adevarul Live, ora 14.00: Cum au ajuns sa fie tintuiti in case oamenii cu dizabilitati din Bucuresti

Sambata, 19 iulie, in Bucuresti are loc un mars care vizeaza accesibilizarea orasului pentru persoanele cu dizabilitati, iar astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live vin sa dezbata acest subiect Ionut Codreanu, reprezentant Active Watch Romania, Magda Coman, singurul model din tara noastra care defileaza in scaun rulant si Matei Ghigiu, expert in fonduri europene si persoana cu dizabilitati.

Adevarul Live: Sector 7, baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Dupa ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum Carti! Te fac neprost sau Ma-ta are cratima, dar si cu show-ul Nimic nou, grupul de umor Sector 7 vine in zona de televiziune clasica, la Prima TV. Raul Gheba si Alex Cotet, doi dintre membrii Sector 7, au povestit la Adevarul Live cum vor baietii rai ai internetului sa devina baietii buni de la TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )