Libnet.ro
UNICEF

13:30

Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

B1 B1,
Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost dus marti din Arestul Central al Politiei Capitalei, la sediul DNA pentru a da noi declaratii, informeaza B1 TV. in ultima perioadaa, Darius Valcov a colaborat. continuă pe B1

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. El este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat fapte de coruptie, informeaza B1 Tv.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus, luni, la sediul la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor.

Darius Valcov scapa momentant de inchisoare si ramane in arest la domiciliu

Propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv in cazul lui Darius Valcov a fost respinsa de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, decizia nefiind definitiva,.

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv in cazul lui Darius Valcov si a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, relateaza Mediafax.

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine.

Darius Valcov afla luni daca va fi eliberat din arest

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, arestat preventiv pentru trafic de influenta, afla luni daca va fi cercetat in libertate.

Darius Valcov afla luni daca va fi eliberat din arest. Decizia va fi definitiva

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, arestat preventiv in 2 aprilie pentru trafic de influenta, afla luni daca va fi cercetat in libertate. Cei doi magistrati de la Curtea Suprema, care au luat, vineri, in discutie contestatia lui Valcov la respingerea cererii de inlocuire a arestarii preventive, nu s-au pus de acord.

Darius Valcov afla daca scapa de arestul preventiv: Decizia magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla luni daca scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au discutat vineri contestatia lui Valcov impotriva deciziei de respingere a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )