Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Antena3 Antena3,
Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor. continuă pe Antena3

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. El este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat fapte de coruptie, informeaza B1 Tv.

Ce spune Tariceanu despre demisia lui Darius Valcov din calitatea de parlamentar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca nu a fost instiintat, pana la inceperea sedintei Biroului Permanent, ca s-ar fi primit cererea de demisie din calitatea de parlamentar a lui Darius Valcov, informeaza Mediafax.

Darius Valcov, adus la sediul DNA pentru a da noi declaratii in fata procurorilor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost dus marti din Arestul Central al Politiei Capitalei, la sediul DNA pentru a da noi declaratii, informeaza B1 TV. in ultima perioadaa, Darius Valcov a colaborat.

Darius Valcov afla daca scapa de arestul preventiv: Decizia magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla luni daca scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au discutat vineri contestatia lui Valcov impotriva deciziei de respingere a.

Darius Valcov ar putea fi mutat curand in arest la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea fi cercetat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv si au decis inlocuirea acestuia cu o masura mai blanda. Decizia nu este definitiva.

UPDATE Darius Valcov va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv. Asta dupa magistratii de la Curtea Suprema au respins, luni, contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive. Decizia este definitiva.

Decizie ICCJ: Darius Valcov ramane in arest. Este cercetat pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor ramane in arest preventiv, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Fostul ministru Darius Valcov RAMANE in arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane in arest preventiv, dupa ce solicitarea sa de inlocuire a arestui preventiv cu o masura mai usoara a fost respinsa. Astazi judecatorii au decis ca.

Darius Valcov afla luni daca va fi eliberat din arest. Decizia va fi definitiva

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, arestat preventiv in 2 aprilie pentru trafic de influenta, afla luni daca va fi cercetat in libertate. Cei doi magistrati de la Curtea Suprema, care au luat, vineri, in discutie contestatia lui Valcov la respingerea cererii de inlocuire a arestarii preventive, nu s-au pus de acord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )