Libnet.ro
UNICEF

08:45

Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

B1 B1,
Darius Valcov ramane in arest, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta: Decizia este definitiva

Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru Darius Valcov sa ramana in continuare in arest, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Hotararea instantei vine. continuă pe B1

Darius Valcov ramane in arest

ACTUALIZARE 10:42 Fostul ministru de Finante Darius Valcov ramane in arest preventiv, a decis in aceasta dimineata instanta, iar decizia este definitiva, potrivit surselor din presa.

Fostul ministru Darius Valcov RAMANE in arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane in arest preventiv, dupa ce solicitarea sa de inlocuire a arestui preventiv cu o masura mai usoara a fost respinsa. Astazi judecatorii au decis ca.

Decizie ICCJ: Darius Valcov ramane in arest. Este cercetat pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor ramane in arest preventiv, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Darius Valcov ramane dupa gratii. Ce surprize ii mai pregatesc procurorii DNA fostului primar de Slatina

Fostul primar de Slatina si ex-ministru al Finantelor, Darius Valcov, ramane dupa gratii. Aceasta e decizia de luni - 20 aprilie, a magistratilor de la Curtea Militara de Apel Bucuresti, unde a fost judecata contestatia inculpatului referitoare la arestarea sa preventiva. Initial, acesta ar fi trebuit sa afle inca de vineri raspunsul, dar, pentru ca cei doi judecatori de la Curtea Suprema nu s-au inteles, a fost nevoie de un al treilea magistrat.

DNA a prelungit cu doua luni controlul judiciar al lui Sebastian Ghita in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit vineri cu 60 de zile masura controlului judiciar dispusa fata de deputatul PSD Sebastian Ghita in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Hertanu este cercetat in arest pentru o posibila fraudare a fondurilor europene la lucrarile de extindere a canalizarii in orasul Comarnic. Ghita e acuzat in acest dosar sprjinirea unui grup infractional organizat. Ghita a anuntat ca va ataca decizia in instanta, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de favorizarea unui grup infractional

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, unde a fiost citat in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatului premierului Victor Ponta, in care Ghita este cercetat pentru favorizarea unui grup infractional, transmite.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional

Deputatul PSD Vlad Cosma, care se afla sub control judiciar de la inceputul lunii februarie, s-a prezentat vineri la DNA Ploiesti in dosarul in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional, alaturi de.

Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv in cazul lui Darius Valcov si a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, relateaza Mediafax.

UPDATE Darius Valcov va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv. Asta dupa magistratii de la Curtea Suprema au respins, luni, contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive. Decizia este definitiva.

Darius Valcov ar putea fi mutat curand in arest la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea fi cercetat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv si au decis inlocuirea acestuia cu o masura mai blanda. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )