Libnet.ro
UNICEF

05:00

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu. DNA il vrea dupa gratii, in timp ce fostul ministru preda procurorilor 40 de tablouri

UPDATE: Darius Valcov, a plecat, miercuri, in jurul orei 16. 40, de la iCCJ, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Finantelor, potrivit Mediafax.

Fostul ministru Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov afla miercuri daca va fi arestat preventic sau daca va ramane cu o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care parlamentarul a fost plasat in arest la domiciliu.

Zi decisiva pentru Darius Valcov: va afla daca va fi incatusat a doua oara

Senatorul Darius Valcov, fost primar al Slatinei si ex-ministru al Finantelor, a ajuns, astazi, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, loc unde va se judeca contestatia Directiei Nationale Anticoruptie impotriva deciziei instantei mentionate de arestare la domiciliu a lui Valcov, anchetatorii solicitand initial arestare preventiva. Tot astazi, plenul Senatului se va pronunta asupra unei a doua cereri de arestare preventiva a senatorului.

Darius Valcov afla, miercuri, daca va fi arestat

Plenul Senatului se va reuni miercuri pentru a vota a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea DNA cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, potrivit Mediafax.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

Motivare. De ce a scapat de arest Darius Valcov

Darius Valcov a scapat de arest tocmai pentru ca le-a cerut colegilor sa avizeze cererea DNA de retinere si arestare pe numele sau. Judecatorii arata in motivarea arestului la domiciliu ca este de.

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

Darius Valcov, audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Darius Valcov a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri. Fostul ministru al Finantelor se afla in arest la domiciliu din data de 26 martie. Procurorii DNA il acuza.

Inalta Curte amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri seara, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul ministru de Finante Darius Valcov, anunta Agerpres.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )