Libnet.ro
UNICEF

09:30

Inalta Curte amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

Hotnews Hotnews,
 Inalta Curte amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri seara, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul ministru de Finante Darius Valcov, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Instanta amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

20 - inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul .

UPDATE Inalta Curte a decis sa audieze patru inculpati si doi martori din dosarul 'Referendumul', pe 8 aprilie

UPDATE Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa acorde un nou termen in dosarul Referendumul, pe 8 aprilie, la care vor fi audiati patru inculpati si doi martori. Decizia instantei vine dupa ce la termenul de astazi, 30 martie, a fost discutata actuala componenta a completului, care s-a schimbat pe parcursul procesului, si s-a cerut reaudierea unor martori si inculpati in fata noului complet de judecata, relateaza Agerpres. Liviu Dragnea s-a prezentat luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) si a precizat ca a venit pentru ca a inteles ca este ultimul termen din dosar.

Radu Mazare a ajuns la inalta Curte, cu o geanta plina cu documente

Primarul Constantei Radu Mazare a ajuns, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Radu Mazare, cu geanta de documente la iCCJ: La Curtea Suprema va fi judecata contestatia DNA la decizia de lasare in libertate a edilului (VIDEO)

Radu Mazare a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema. Mazare trebuie sa-i convinga din nou pe magistrati ca nu trebuie sa fie arestat, dupa ce DNA a contestat decizia de lasare in libertate a edilului.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Cum va fi vremea in tara si la Bucuresti

Joi, vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni rece pentru inceputul lunii aprilie mai ales in nordul si in centrul tarii, informeaza Mediafax. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )