Libnet.ro
UNICEF

07:30

Darius Valcov a plecat de la iCCJ, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Asteptam decizia instantei si apoi vom vedea. Haideti sa nu facem justitie la televizor

B1 B1,
Darius Valcov a plecat de la iCCJ, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Asteptam decizia instantei si apoi vom vedea. Haideti sa nu facem justitie la televizor

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a plecat joi de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in jurul orei 17. 40, dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele sau. inalta Curte. continuă pe B1

Darius Valcov a plecat de la iCCJ, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Asteptam decizia instantei si apoi vom vedea. Haideti sa nu facem justitie la televizor (VIDEO)

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a plecat joi de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, in jurul orei 17. 40, dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele sau. inalta Curte.

UPDATE. Darius Valcov a plecat de la DNA. Fostul ministru afla azi daca va fi arestat

Darius Valcov a iesit, in urma cu putin timp, de la audierile de la DNA. Valcov nu a dorit sa comenteze si, intrebat ce isi doreste de ziua sa de nastere, a raspuns ca isi doreste doar sa.

Ce a declarat Darius Valcov, dupa cele 24 de ore de retinere

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a declarat, joi, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca asteapta decizia justitiei in cazul sau.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru.

Egalitate la votul de avizare a retinerii lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 13:37 Boboc: Avizul comisiei juridice in cazul lui Darius Valcov este negativ, plenul va decide Presedintele comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat ca, in urma inregistrarii votului de egalitate, raportul comisiei in cazul cererii DNA de retinere si arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov, este negativ, plenul urmand a decide in acest caz.

Darius Valcov isi va sustine punctul de vedere privind acuzatiile aduse de procurorii DNA

Darius Valcov isi va sustine miercuri, punctul de vedere privind acuzatiile pe care i le aduc procurorii anticoruptie, iar apoi se va da un vot in comisia juridica pe cererea DNA de retinere si arestare. in.

Darius Valcov audiat la DNA timp de o jumatate de ora

UPDATE: Darius Valcov a plecat de la DNA dupa aproximativ o jumatate de ora. ------ Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la DNA pentru audieri. Valcov a venit singur, fara avocati.

UPDATE Fostul ministru Darius Valcov a plecat de la DNA. Este asteptat de procurori si dupa-amiaza dupa votul din Parlament

Fostul ministru de Finante Darius Valcovs-a prezentat, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-o a treia vizita pe care o face la sediul DNA in ultimele zile, unde a fost audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de mai multe fapte de coruptie. Valcov urmeaza sa isi sustina, in plenul Senatului, punctul de vedere in cazul cererii de avizare a arestarii sale preventive. Dupa este asteptat din nou la DNA.

Darius Valcov, audiat din nou la DNA: O sa ma intorc dupa amiaza, dupa declaratia din Parlament (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde va fi audiat, informeaza B1 TV. La scurt timp, a venit si avocatul acestuia. Valcov a dat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )