Libnet.ro
UNICEF

14:30

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Darius Valcov a fost retinut pentru 24 de ore de DNA (VIDEO)

30 Darius Valcov a iesit din sediul DNA in jurul orei 18. 30, fiind dus in Arestul Politiei Capitalei. La iesirea de la Directia NationalaAnticoruptie, fostul ministru a evitat sa raspunda la.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat

ACTUALIZARE 13:44 Valcov, la plecarea din Senat, inainte de anuntarea votului: Nu imi este teama deloc Senatorul PSD Darius Valcov a declarat inaintea anuntarii votului colegilor sai senatori in cazul cererii DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca nu ii este teama deloc si ca trebuie lasata justitia sa faca ceea ce trebuie, potrivit surselor din presa. ------------ Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri, transmit surse din presa. Alti 18 senatori nu au fost prezenti la vot, care a fost secret, cu bile.

UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi.

Noua cerere DNA de retinerea si arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Noua cerere DNA de arestare pentru Darius Valcov a ajuns marti la Secretaratul Senatul, de unde va fi trimisa la Biroul Permanent, care se va reuni si o va trimite Comisiei juridice, in vederea unui aviz,.

Egalitate la votul de avizare a retinerii lui Darius Valcov

ACTUALIZARE 13:37 Boboc: Avizul comisiei juridice in cazul lui Darius Valcov este negativ, plenul va decide Presedintele comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat ca, in urma inregistrarii votului de egalitate, raportul comisiei in cazul cererii DNA de retinere si arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov, este negativ, plenul urmand a decide in acest caz.

Darius Valcov a fost retinut de DNA

Actualizare 17:50 Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, scriu surse din presa. --- * Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat * RTV: Valcov a facut 2 denunturi la DNA in care apar numele lui Basescu si Blaga Fostul ministru de Finante Darius Valcov ar fi facut doua denunturi, in aceasta dimineata la DNA, in care apar atat numele fostului presedinte Traian Basescu, cat si cel al fostului presedinte al PDL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV.

Darius Valcov isi va sustine punctul de vedere privind acuzatiile aduse de procurorii DNA

Darius Valcov isi va sustine miercuri, punctul de vedere privind acuzatiile pe care i le aduc procurorii anticoruptie, iar apoi se va da un vot in comisia juridica pe cererea DNA de retinere si arestare. in.

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat solicitarea procurorilor. Fostul ministru, audiat la DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )