Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov ar putea avea al patrulea dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

B1 B1,
Darius Valcov ar putea avea al patrulea dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, ar putea avea al patrulea dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu. Pe numele lui Valcov s-ar putea redeschide un dosar de coruptie inchis in urma cu. continuă pe B1

Darius Valcov ar putea avea un al patrulea dosar penal

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, s-ar putea alege cu un nou dosar penal pentru luare de mita si abuz in serviciu. Tribunalul Olt judeca luni cererea procurorilor anticoruptie de redeschidere a unui dosar. Pana acum, magistratii de la Olt au amanat de nu mai putin de cinci ori sa ia in discutie redeschiderea cazului.

Magistratii Tribunalului Olt au admis cererea de redeschidere al celui de-al patrulea dosar pe numele lui Darius Valcov

UPDATE: Magistratii Tribunalului Olt au admis solicitarea DNA de redeschidere a urmaririi penale fata de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, fostul primar al municipiului Slatina, scrie Agerpres. Alaturi .

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, urmarit penal intr-un dosar de coruptie din 2012, redeschis la cererea DNA

Tribunalul Olt a decis, luni 21 septembrie, sa aprobe cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul unui dosar pe numele fostului ministru de Finante, Darius Valcov, fost primar al Slatinei intre 2004-2012. Procurorii DNA au solicitat judecatorilor sa confirme redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care Valcov e acuzat de diverse fapte de coruptie petrecute inainte de 2012.

Blaga: Propunem un cod al incompatibilitatilor pentru a incuraja integritatea si pentru a preveni coruptia. ANI ar putea avea un rol de control prevenitiv

Vasile Blaga a declarat ca PNL va elabora un cod al incompatibilitatilor pentru a preveni coruptia, iar ANI ar putea avea un rol de control preventiv, urmand a primi si fonduri pentru suplimentarea personalului,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )