Libnet.ro
UNICEF

06:30

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat solicitarea procurorilor. Fostul ministru, audiat la DNA (VIDEO)

B1 B1,
Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat solicitarea procurorilor. Fostul ministru, audiat la DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius. continuă pe B1

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

UPDATE. Darius Valcov a plecat de la DNA. Fostul ministru afla azi daca va fi arestat

Darius Valcov a iesit, in urma cu putin timp, de la audierile de la DNA. Valcov nu a dorit sa comenteze si, intrebat ce isi doreste de ziua sa de nastere, a raspuns ca isi doreste doar sa.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

Noua cerere DNA de retinerea si arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Noua cerere DNA de arestare pentru Darius Valcov a ajuns marti la Secretaratul Senatul, de unde va fi trimisa la Biroul Permanent, care se va reuni si o va trimite Comisiei juridice, in vederea unui aviz,.

DNA da peste nas Parlamentului: Referatul procurorilor a fost inaintat cu un numar de 7 volume in dosarul penal care il priveste pe Darius Valcov

DNA anunta ca referatul lui Darius Valcov a fost trimis catre Senat cu un numar de sapte volume, astfel ca volumul numarul opt nu avea cum sa lipseasca, asa cum au invocat parlamentarii PSD, in incercarea de a tergiversa cazul Valcov.

Senatorii juristi nu au luat nicio decizie in cazul lui Darius Valcov: Acestia retrimit dosarul la DNA pentru ca ar fi gasit in dosar documente din cazul fostului sef ANI (VIDEO)

UPDATE 13:23 Comisia Juridica nu au luat nicio decizie concreta in cazul lui Darius Valcov. Plenul Senatul va hotari miercuri, incepand cu ora 10:00. Potrivit lui Catalin Boboc, seful Comisiei Juridice din.

Zi decisiva pentru Darius Valcov. Fostul ministru al Finantelor afla azi daca va fi aprobata cererea formulata de DNA

Zi importanta pentru Darius Valcov. Fostul ministrul al Finantelor va afla ce decid colegii sai din comisia juridica a Senatului in privinta cererii de arestare a procurorilor DNA. Valcov va avea posibilitatea.

Darius Valcov, audiat in Comisia Juridica. PSD si-a asigurat majoritatea in Comisie

Senatorii juristi vor supune astazi la vot cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a senatorului PSD Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta. Pentru a-si asigura majoritatea in Comisia Juridica, PSD l-a schimbat ieri pe senatorul independent Mihai Neagu, cel care a inclinat balanta la votul privind arestarea lui Dan Sova in defavoarea social-democratului.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )