Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Antena3 Antena3,
UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Deputatii din Comisia Juridica au dat aviz pozitivcererii de arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, transmite B1 TV. DNA a cerut arestarea preventiva a liberalului, acuzat de luare de mita si trei infrac.

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

Aviz pentru RETINEREA si ARESTAREA lui Theodor Nicolescu. Plen pentru Sova si Valcov, miercuri

Update 13. 45 -Gorghiu ii cere lui Ponta ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in cazurile Sova si ValcovUpdate 13. 38 - Plenul pentru vot in cazul lui Dan Sova si Darius Valcov se va reuni miercuri la.

Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat

ACTUALIZARE 13:44 Valcov, la plecarea din Senat, inainte de anuntarea votului: Nu imi este teama deloc Senatorul PSD Darius Valcov a declarat inaintea anuntarii votului colegilor sai senatori in cazul cererii DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca nu ii este teama deloc si ca trebuie lasata justitia sa faca ceea ce trebuie, potrivit surselor din presa. ------------ Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri, transmit surse din presa. Alti 18 senatori nu au fost prezenti la vot, care a fost secret, cu bile.

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Seful OPC Constanta, retinut de DNA pentru dare de mita

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. Mihai Perifan a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant cand dadea.

Noua cerere DNA de retinerea si arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Noua cerere DNA de arestare pentru Darius Valcov a ajuns marti la Secretaratul Senatul, de unde va fi trimisa la Biroul Permanent, care se va reuni si o va trimite Comisiei juridice, in vederea unui aviz,.

Miercurea neagra pentru lupta anticoruptie? Sova: Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi. Respingeti cererea DNA

50: Senatul a inceput sedinta in care sunt votate cererile de incuviintare a arestarii in cazul lui Dan Sova si al lui Darius Valcov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )