Libnet.ro
UNICEF

23:45

Data oficiala a primului meci din Bundesliga dupa intrerupere

Online Sport Online Sport,
Data oficiala a primului meci din Bundesliga dupa intrerupere

Liga Profesionista din Germania DFL) a anuntat, miercuri seara, cluburile din Bundesliga despre data reluarii campionatului suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Cum elimini toxinele din ficat dupa perioada de izolare la domiciliu! Iata ce recomanda nutritionistul Gianluca Mech

Ficatul reprezinta sistemul principal de filtrare din organism si are multe functii indispensabile vietii normale: sintetizeaza colesterolul, fosfolipidele, lipoproteinele si lipidele. De asemenea, neutralizeaza toxine, jucand astfel un rol important pentru sistemul imunitar.

Procurorii din CSM, dupa decizia CEDO in cazul Kovesi: Este necesara modificarea urgenta a legislatiei privind numirile si revocarile procurorilor de rang inalt

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) spun ca este regretabil sa se constate o incalcare a drepturilor fundamentale protejate de Conventia Europeana a Drepturilor Omului printr-o procedura desfasurata impotriva unui inalt magistrat din cadrul Ministerului Public si ca este necesara modificarea urgenta a legislatiei care reglementeaza procedurile de numire si revocare in functiile inalte din Parchetul General.

Italienii ies din case dupa aproape doua luni: A fost cea mai lunga carantina din Europa!

Italia face astazi primii pasi spre normalitate. Autobuzele si metrourile vor circula cu mai putin de o treime din calatori, iar in gari oamenii vor fi monitorizati si doar cei cu temperatura sub 37,5 grade vor urca in trenuri.

Digisport: Decizia din Anglia, dupa ce a aflat de minunea din cea mai sigura tara din lume in lupta cu COVID-19

Intr-o perioada in care se mai discuta daca fotbalul se va mai relua sau nu, desi marile forte ale Europei militeaza pentru da, totul din cauza pandemiei de coronavirus, Premier League pare a fi gasit cea mai buna solutie: sa se mute in Australia, tara care s-a autodeclarat cea mai sigura in acest moment!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )